Amera - 14. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,329
Puanı
1,060

AMERA

14. BÖLÜM

Bana iyi ki varsın sen dedi, iyi ki gelmişim buraya dedi. Ben de iyi ki dedim. Bir gün kötü bir şey oldu. O gün en kötü günlerimdendi! Annesi gelmişti pat diye onu almaya! Şok olmuştuk! Annem ağlıyordu sürekli! Alma dedi onu neden geldin ki şimdi diye sordu ona. O çok pişmanım artık bakacağım ona lütfen izin ver dedi. Abendam anneme sarılarak gözyaşları içerisinde ona gitme dersen gitmem annem, sen benim annemsin, annem kalacaksın hep merak etme der. Annem ona sarılır, sonra babam, en son ben..
Gitmişti akşamına Abendam. Çok durgunduk o akşam. Hiç konuşmadık birbirimizle. Seni çok seviyorum Abendam, sen de çok yaşa. Annem makarna yapar kendine gözyaşları içerisinde içinden ''Yaşamak için yemeliyim kocam ve kızım da böyle isterdi eminim'' derken zil çalar. Açar kapıyı!
Kapıdaki kişi Abendam'dır! Gözyaşları içerisinde ona ''Beni yine bıraktı annem'' der. Sarılır ona Beltum Hanım. Gözyaşları içerisinde ona ''Olsun üzülme yine hep benle ol. Biliyorsun kardeşin ve baban yok artık canım?'' der. Abendam gözyaşları içerisinde ona ''Onları hiç unutmayacağım, o kadını da artık hiç affetmeyeceğim, gelmesin bir daha buraya'' der..

15. BÖLÜM PAZARTESİ BURADA!

Güzel olmuş emeğine sağlık...

Okudum tüm bölümleri. Güzel olmuş yine, emeklerine sağlık. @haluk792