Amera - 12. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,329
Puanı
1,060
ameraaaaaaaaaaaaa.jpg

AMERA

12. BÖLÜM

Parktaydık eğleniyordu çocuklar. Ben de orada hem kitap okuyordum hem de onlara bakıyordum. Emanetlerdi bana sonuçta. Kitaba daldım üç dakikalığına! Kader ortada yoktu! Selami gözyaşları içerisinde bana ''Kader yok Amera Abla'm?'' der. O an içim çok bulanmıştı, çok korkmuştum..
Selami hangi ara telefonumu aldıysa hemen ailesini aramıştı. Gelmişti onlar. Geldiği gibi bana sürekli hakaret edip durdular. Polis geldi olay yerine. Bulacağız merak etmeyin kötü düşünmeyin Türk polisine güvenin artık dediler..
Çok kötü hissettim günlerce kendimi. Üç sokak öteye gitmişti bir kedinin peşinden Kader! Bana o kadar hakaret etmeleri çok yanlıştı, öyle hakaretler ki burada söyleyemem! Çok incindim çok! Amcam hele bizim kanımızdan ya? Kendini belli etmişti o gün!
Annem günlükte bu olayı da okur. Gözyaşları içerisinde içinden ''Kızım buna da çok üzülmüş her şey içinde birikmiş sonunda intiharı seçmiş, yanlış yapmış çok kızım Allah'ım?'' der. Anne evet yanlıştı belki ama burası oradadan daha güzelmiş. Yine de sen yaşa erkenden gelme ben istiyorum diye, hemen gelme..
Omleti yer amcam ve çocukları. Kader arkadaşlarıyla dışarda oynuyordu topu kaçar sokağın ortasına. Koşar tam alacakken topu bir araba ona çarpar hızla!

13. BÖLÜM PAZARTESİ BURADA!

• Beğendim
Reactions: mrt-06 and Dosi