'Aman Reis Duymasın' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
9a534768-6c79-41ae-83c1-3acf87549052.jpg


Fenomen dizi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ekibini bir araya getiren komedi filmi "Aman Reis Duymasın"ın fragmanı yayınlandı!

Sinehane'nin yapımcılığını ve Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Bahadır Özdener'in kaleme aldığı filmin başrollerinde Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Mustafa Üstündağ, Savaş Özdemir, Sevil Saner Akı, Sevinç Kıranlı, Hakan Karsak, Tevfik Erman Kutlu ve Ömer Kurt paylaşıyor. Oktay Kaynarca ise konuk oyuncu olarak kadroda dikkat çekiyor.

"Aman Reis Duymasın" filmi, yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar. Ancak bu onları yıldırmaz ve tatillerine devam ederler. Alışkın oldukları büyük şehrin atmosferinden eser burada yoktur. Küçük bir kasaba olan tatil merkezinde başlarına gelmeyen kalmayacaktır. En büyük korkuları ise liderleri Hızır Çakırbeyli'nin bu olanları duyacak olmasıdır.

İşte 13 Aralık'ta sinemalarda olacak filmin fragmanı;