Aman "Kayıp Şehir" Dizisi Reytinglerde Kayıpları Oynamasın!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek olan ve proje tasarımının Tomris Giritlioğlu'na ait olan "Kayıp Şehir" dizisinin tanıtımları dönmeye başladı.

Başrollerini Gökçe Bahadır ve İlker Kaleli'nin paylaştığı diziyi televizyon yazarı Furkan Söğüt değerlendirdi.

Tomris Giritlioğlu birçok başarılı projelere imza atmış olan birisidir. Tomris Giritlioğlu'nun her projesini büyük bir merakla takip etmişimdir. Kendisi bu dizide proje tasarım görevini üstlenecek ve her dizisinde olduğu gibi, bu dizisinde de bu görevi en iyi ve en profesyonel bir şekilde üstleneceğinden bir kuşkum yok.

Dizinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır'ın bu dizideki oyunculuk performansını çok merak ediyorum. Kendisini "Yaprak Dökümü" ve "Sensiz Olmaz" dizilerinde takip etmiştim ve orada sergilediği oyunculuk performansı çok iyiydi. Bu dizide çok farklı bir rolle karşımıza çıkacak ve hayran kitleşini daha da genişleteceginden eminim bu diziyle birlikte.

Kayıp Şehir dizisinin diger basrol oyuncusu ise İlker Kaleli'dir. İlker Kaleli'yi son olarak Ay Yapım tarafından hazırlanan ve atv'de ekrana gelen "Son" dizisinde izlemiştik. İlker Kaleli'nin "Son" dizisinde sergilediği performansı gayet iyi bulmuştum, fakat bunu da söylemek isterim ki bu dizi için bu isim biraz riskli olmuş ama yine de önyargılı davranmak istemem. Dizide sergileyeceği oyunculuk performansını hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Aslında dizinin tutması için 3 büyük sebep var; Kanal D, Tomris Giritlioğlu ve Gökçe Bahadır..

Fakat ne başarılı oyuncu kadroları ve ne başarılı senaryolar gördük ki, reyting canavarına yenemediler. Dilerim ki "Kayıp Şehir" dizisi reytinglerde kayıpları oynamaz..

"Kayıp Şehir" Eylül'de Kanal D'de başlıyor!

Furkan SÖĞÜT

vjwRBrhySN.jpg

Başarılı Bir Yazı Olmuş, Tebrik Ediyorum..
Diziyi Gökçe Bahadır İçin İzleyeceğim :)
Yaprak Dökümünde Oyunculuk Adına Başarılıydı,bakalım yeni dizisinde nasıl çıkacak karşımıza :)

Başarılı Bir Yazı Olmuş, Tebrik Ediyorum..
Diziyi Gökçe Bahadır İçin İzleyeceğim :)
Yaprak Dökümünde Oyunculuk Adına Başarılıydı,bakalım yeni dizisinde nasıl çıkacak karşımıza :)

Tesekkür ederim, begendigin için sevindim.

Ilk baslarda zirvede yer alabilir bence, ondan sonraki durumu da dizinin gidisati belirler..

Dizinin ikinci fragmani çok basarili olmus bence..