İnsanın içindeki müzik aşkını keşfetmesini sağlayan Romanyalı grup.
Youtube kanalı:
https://www.youtube.com/channel/UCZXwI81xNBKntzs7_RGp5Jg
Youtube kanalı:
https://www.youtube.com/channel/UCZXwI81xNBKntzs7_RGp5Jg
Şimdi başlar gene mezardan bu
Sana bulaştırıp biraz kurutlmaya çalısıyorum zaten seninde canın sıkılıyorduŞimdi başlar gene mezardan bu
Sana bulaştırıp biraz kurutlmaya çalısıyorum zaten seninde canın sıkılıyordu@xemrexxx
Avatarına dedeni koymuş domatasten ekmekten
ıyyy bu gagası düşesice bana laf mı etmiş o zaman ben destereye destek olayım da artık sizi baş göz edelim bu gagasız da ilgisizlikten ve hasetten ölsünŞimdi başlar gene mezardan bu
Hahahah Aaa @Harunnn60 ın kara listesindesin zaten damarına basma benceıyyy bu gagası düşesice bana laf mı etmiş o zaman ben destereye destek olayım da artık sizi baş göz edelim bu gagasız da ilgisizlikten ve hasetten ölsün
ay neyse bnm uykum geldi inşallah ednan bey kılıklı moruk faruk @Forumdash la oynaşırken ; genç aşığın @destere ye basılırsın sabaha hepiniz birbirinizi öldürmüş olursunuz @eskici de delirir akıl hastanesine kapatırız
Nasıl tanımlamiş beni yaaaay neyse bnm uykum geldi inşallah ednan bey kılıklı moruk faruk @Forumdash la oynaşırken ; genç aşığın @destere ye basılırsın sabaha hepiniz birbirinizi öldürmüş olursunuz @eskici de delirir akıl hastanesine kapatırızgood night
Nasıl tanımlamiş beni yaaa@Çiğdem-
Hahah Aaa hadi git zıbar ayoll bu saatde ne uykusuay neyse bnm uykum geldi inşallah ednan bey kılıklı moruk faruk @Forumdash la oynaşırken ; genç aşığın @destere ye basılırsın sabaha hepiniz birbirinizi öldürmüş olursunuz @eskici de delirir akıl hastanesine kapatırızgood night
Ben zaten deliyimay neyse bnm uykum geldi inşallah ednan bey kılıklı moruk faruk @Forumdash la oynaşırken ; genç aşığın @destere ye basılırsın sabaha hepiniz birbirinizi öldürmüş olursunuz @eskici de delirir akıl hastanesine kapatırızgood night
İşte bu beee. Sanat beee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?