Bende itiraf edeyim bari@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibi
Bende itiraf edeyim bari@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibi
Hhaha tövbe estafurullah @Forumdash da bizi ifşaladı @destere
Demiştim hepinizi Çukur'a çekecem diyeHhaha tövbe estafurullah @Forumdash da bizi ifşaladı @destere@eskici Tüfekle vurmasın bizi onu aldatıyoruz diye
Ozaman geriye dönüyoruz @Forumdash suçsuz @eskiciDemiştim hepinizi Çukur'a çekecem diyeBen batarsam sizi de batırırm
yapacağınız hiçbişey @eskici ile kırdığınız potu unutturamaz boşuna çabalar bunlar
boşuna çırpınışları kendi düştükleri kuyuya bizide çekmeye çalışıyorlar ama nafile çabaHhaha tövbe estafurullah @Forumdash da bizi ifşaladı @destere@eskici Tüfekle vurmasın bizi onu aldatıyoruz diye
prof cidden ilginç bir insan olabilecekleri olasılıkları herşeyi hesaplamış vatandaş
Ama gerçekten ilginç bir durumdu @Forumdash ben senden başkasıyla şey etmem diye @eskici yi ikna etmeye çalısıyordu eskicide bir tripleryapacağınız hiçbişey @eskici ile kırdığınız potu unutturamaz boşuna çabalar bunlar
boşuna çırpınışları kendi düştükleri kuyuya bizide çekmeye çalışıyorlar ama nafile çaba
prof cidden ilginç bir insan olabilecekleri olasılıkları herşeyi hesaplamış vatandaşsayısal loto oynasa her hafta büyük ikramiyeyi kazanır
hemde üzgün ifadeyle derdini @eskici ye anlatıyordu forumdash mahcup bakışlarlaAma gerçekten ilginç bir durumdu @Forumdash ben senden başkasıyla şey etmem diye @eskici yi ikna etmeye çalısıyordu eskicide bir tripler
Hahaha Aaa tövbe tövbehemde üzgün ifadeyle derdini @eskici ye anlatıyordu forumdash mahcup bakışlarlao anı iyiki yakaladımeskicide nasıl sinirlenmiş beni aldattın heee seni affetmem diye bakışlar fırlatıyordu)
böyle olunca daha iyi aslında istediğin kadar pot kırabilirsin karambolde kaybolabilirHahaha Aaa tövbe tövbeZaten forumda son dönemde değişik şeyler oluyor eskiden tek ben pot kırardım şimdi hergün birisi pot kırar oldu
Haahah Aaa doğru şu günlerde tüm potlarımı kırayım yumurta gibi arada kaynasın ayollböyle olunca daha iyi aslında istediğin kadar pot kırabilirsin karambolde kaybolabilirçünkü pot kıran kırana)
Ama gerçekten ilginç bir durumdu @Forumdash ben senden başkasıyla şey etmem diye @eskici yi ikna etmeye çalısıyordu eskicide bir tripler
Bu mesajları report etmem lazım ama o sizi kesmez. Sizi deport etmek gerek ama nasılhemde üzgün ifadeyle derdini @eskici ye anlatıyordu forumdash mahcup bakışlarlao anı iyiki yakaladımeskicide nasıl sinirlenmiş beni aldattın heee seni affetmem diye bakışlar fırlatıyordu)
Hahahah Aaa sizde ortalık yerde konuşmayın bunları , özel diye bir yer varBu mesajları report etmem lazım ama o sizi kesmez. Sizi deport etmek gerek ama nasıl
@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibi
İki mesaja bakarak yorum yapmayın bütün mesajları okuyup öylenkarar verin diyorum@eskici sonunda beklediğin an geldi hogatha gelip tüm olayları tek tek deşifre etti)
Bak bunu duyduğum iyi oldu gece gece forumda neler yapıyorsunuz öğreneceğiz yavaş yavaş korkun benden artıkHhaha tövbe estafurullah @Forumdash da bizi ifşaladı @destere@eskici Tüfekle vurmasın bizi onu aldatıyoruz diye
Bu mesajları report etmem lazım ama o sizi kesmez. Sizi deport etmek gerek ama nasıl
hogathayı sonuna kadar destekliyorum bu konuda madem özel alanınız niye genelde paylaşıyorsunuzki ?
sen forumdasha yukarda aman sus kimse duymasın aramızdaki şeyleri derken iyiydiİki mesaja bakarak yorum yapmayın bütün mesajları okuyup öylenkarar verin diyorum
Bak bunu duyduğum iyi oldu gece gece forumda neler yapıyorsunuz öğreneceğiz yavaş yavaş korkun benden artık
Ne zaman öyle bir şey dedim benhogathayı sonuna kadar destekliyorum bu konuda madem özel alanınız niye genelde paylaşıyorsunuzki ?
ayrıca report etmeden deport etme forumdash direk deport sebepsiz dışlama olur kınanırsınama report edersende forum halkı bizim haklılığımızı anlamış olur reportlara bakarak
yani her türlü zarardasınız
sen forumdasha yukarda aman sus kimse duymasın aramızdaki şeyleri derken iyiydibiz ortaya çıkarıncamı kötü olduk
kendimemi inanayım sanamı? kendi gözlerimle gördümNe zaman öyle bir şey dedim ben
Yanlış görmüşsün o zaman ben ona bizi yanlış anlamasınlar dedim kimse duymasın falan demedimkendimemi inanayım sanamı? kendi gözlerimle gördüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?