@Çiğdem- ben ne düşünüyorsam aynısını düşünür
ilk bölümler pek iç açıcı bir dizi değil ama son dört bölüm özellikle güzel gitmişti
Evet bence de önemli olan iç güzellikDeğil mi @Çiğdem- sen ne düşünüyorsun Kristin'in iç güzelliği hakkında
4-5'i dün gece izlemiştim, yorumları da bugün yapınca dört bölüm izlemişim gibi olduBu gece de izler yarın bitiririm ama
Ney yaaa? kimi konuşuyor bu? @destere polis kadın diyor sen killing diyorsun
Pazartesine bitiririm sözü vermiştim yarın gecede son 2 bölümü izlerimEvet sorma herkeste bir iticilik var.@Çiğdem- ve @Forumdash şeyi merak ediyorlarmış mesela.
Şu katilinin bulunmasını isteyen adamı
Mesela benim hiç umrumda değil.Adamın da umrumda değil bence
7.Bölüm bu bölüme dizi sitesinden birinin yorumunu bırakacam soru olarak
1:02:40 ta Rei’nin olayları hatırlamamasının nedeninin patlamadan önce yedeği alındığı için olduğunu söylüyor ama sonra Rei’ye tekrar bunu neden yaptığını sorunca Quell’in de aynı soruyu sorduğunu söylüyor ki patlamadan önceki yedeğe döndürüldüğü için Quell’in bunu patlamadan önce sorduğunu hatırlamaması lazım.
Samuray kadının bir sürü çıplak klonları varmış dedektif kadın hepsini öldürdü ama inş Samuray kadınıda öldürdü diye anladım Diziye hiç yakışmadı umarım gebermiştir Bir kız çocuğu saklıyormuş orada bakalım kimin neyiymiş