Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

@Çiğdem- ben ne düşünüyorsam aynısını düşünür

ilk bölümler pek iç açıcı bir dizi değil ama son dört bölüm özellikle güzel gitmişti
Ney yaaa? kimi konuşuyor bu? @destere polis kadın diyor sen killing diyorsun
Pazartesine bitiririm sözü vermiştim yarın gecede son 2 bölümü izlerim
Samuray kadına Polis kadından bile daha gıcık oldum

7.Bölüm bu bölüme dizi sitesinden birinin yorumunu bırakacam soru olarak

1:02:40 ta Rei’nin olayları hatırlamamasının nedeninin patlamadan önce yedeği alındığı için olduğunu söylüyor ama sonra Rei’ye tekrar bunu neden yaptığını sorunca Quell’in de aynı soruyu sorduğunu söylüyor ki patlamadan önceki yedeğe döndürüldüğü için Quell’in bunu patlamadan önce sorduğunu hatırlamaması lazım.
8.Bölüm
Samuray kadının bir sürü çıplak klonları varmış dedektif kadın hepsini öldürdü ama inş Samuray kadınıda öldürdü diye anladım
Diziye hiç yakışmadı umarım gebermiştir
Bir kız çocuğu saklıyormuş orada bakalım kimin neyiymiş

1x8

Rei bıyıklı japonun falan patronu çıktı. O da büyümüş meth olmuş
Takeshi iyice arada kaldı, ne yapsa bir taraftan zarar görecek. Şimdi Laurens'in ölümünü avukatın üzerine yıktı kardeşinin zoruyla ama gerçek bir yerde ortaya çıkar o zaman sıkıntı büyük

Kristin'in iç dünyasını mı yoksa Rei'nin iç dünyasını mı daha çok beğendin

Samuray kadını tabi ki öldürmedi
O kadın da Laurens yani bu kendi ölümünü araştırtan adam gibi bir şey olmuş artık ölümsüz yani
Onları öldürmenin tek yolu bu 7. bölümde gösterdikleri başarısız oldukları planı tamamlamak, insan ömrünü 100 yılda bitirmek yani

Son düzenleme:
patlamadan hemen önce yedeklenmiştin diyor yani patlama gerçekleştiği saniyeden birkaç saniye öncesi oysaki quell 30 saniye önce konuşmuştu yani o kısmı hatırlaması normal
)

kadınların içi hep güzel
ayrım yapmıyorum rei heykel gibi kadındı yani kendine göre bir değeri var
kristininde basenleri yani kalbi temiz

Diziyi bitirdim @Harunnn60 da 2-3 güne bitirir sanırım
Konusu değişik ama tuhaf dizi değildi sıkmadan her bölüm belirli bir aksiyon ile güzel bir diziydi
@Forumdash

9.Bölüm
Samuray kadın ölmemiş
Polis Kadının bedenini almış ama abisi anladı
Bir çinli adam da herkesi öldürmeye başladı
Son sahnede Samuray kadın abisinede ihanet etti bakalım

10.Bölüm Final
Samuray kadın ve Tak ayrıca polis kadın ile çinli adam dövüş sahneleri çok iyiydi
Polis kadın öldürdü japon adamı
Tak da japon kadını öldürdü

Kendide öldü üzülmüştüm ama başka bedenide varmış sevindim vlla dizi iyi sonla bitti

neyse ki diziye başlamadan önceki yorumlarına göre diziyi beğenmişsin

neyse ki diziye başlamadan önceki yorumlarına göre diziyi beğenmişsin
Öyle aman aman değil ama tuhaf dizide değildi yanı

Sıkmadan izlettirdi en önemlisi aksiyonu iyiydi her bölüm
Ama yeni sezon illa olsun demem Soygun dizisi gibi

Öyle aman aman değil ama tuhaf dizide değildi yanı

Sıkmadan izlettirdi en önemlisi aksiyonu iyiydi her bölüm
Ama yeni sezon illa olsun demem Soygun dizisi gibi
Yok ben de sezon finalinde 2.sezon için heycanlanıp panik olmadım
Ortalama bir diziydi ama izlettirdi. 2.sezonda yepyeni kadroyla devam eder belki. Nasılsa vucut değişiyorlar

Yok ben de sezon finalinde 2.sezon için heycanlanıp panik olmadım
Ortalama bir diziydi ama izlettirdi. 2.sezonda yepyeni kadroyla devam eder belki. Nasılsa vucut değişiyorlar
Siteler Sezon Finali yazıp gidiyor Final yazan yok olur mu olur özellikle Soygun olabilir ama onunda 3.sezonu olursa dizi bozabilir yanı şuan 2.Sezon finaliyle hep unutulmaz olarak kalacak hafızalarda

1x9 1x10

Son bölümler aksiyon açısından zirve yaptı ama hikaye pek iyi bağlanmadı bence.

Her şeyin Rei'nin takıntısına bağlanması olmamış. Dizide gördüğümüz neredeyse bütün olaylar onun Tak'a karşı olan bağımlılığından çıkmış neredeyse. Kardeş sevgisi gibi de değil zaten aşık herhalde Tak'a
Neyse sonunda kurtulduk kızdan hep iyilerin galip geldiği bir sezon finali oldu
Yalnız Poe'yi kaybettik o üzdü

Laurens karakteri de çok geri planda kaldı, sezon boyunca doğru düzgün bir olayını göremedik adamın.

Hikayeyi de bitirdiler gibi bir şey oldu, gelecek sezon olursa bu sezondan bir tek Quell'i bulma kısmı kaldı. Belki başka bir konu işlenir.

Dizi de genel olarak muhteşem değildi, beklentimin altında kaldı ama gayet iyiydi bence izletti kendini pek sıkmadı.
7.5/10 veriyorum sezona

Aaa bunumu öneriyormuş @MasacRE-
Masacre ile 11 Şubatta izleriz diyip kaçmısız kütük kendiside kaçmıs bana diyorda
@mrt-06
E yok artık 😱 Gece gece içip mi geliyorsun foruma ne yapıyorsun anlamadım ki
Bu diziyi izledik ya beraber tamamladık, onlar eski mesajlar
Ben sana @DarkLegenD için söyledim onu, konunun ortasından girince ayarların şaştı senin git diğer konunun başını oku öyle gel

Aaa evet bu izlediğimiz diziydi @mrt-06 a Çiiğdem söz verdi izlemedi diye bu linki atmışsın
Konudan haberim yok bakacam ama senin önerdin diziden uzak duruyoruz