'Alparslan Büyük Selçuklu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,512
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FBHK2AOXEAAcHsi

TRT 1'in uzun zamandır merakla beklenen yeni dizisi 'Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Akli Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu, başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in paylaştığı dizi 8 Kasım Pazartesi'den itibaren pazartesi akşamları izleyici ile buluşacak.

Alparslan Büyük Selçuklu, ilk bölümüyle 8 Kasım Pazartesi 20.00'de TRT 1'de başlıyor!

Ben de habire bu hafta mı yayınlanacaktı, bu hafta mı yayınlanacaktı diyordum meğerse yayın tarihi bile açıklanmamış. :A Bu sezon çok şoklar gördük ondan kesin konuşmayalım, Üç Kuruş'un da 1 Kasım'da başlayacağı iyice kesinleşmiş oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Ortalığı ilk haftadan Üç Kuruş'a bırakmış olacaklar oysa ikisi de 1 Kasım'da başlar diye düşünmüştüm. Uyanış'ın boşluğunu doldurur zaten izleyicileri aradaki farkı bile anlamayacaktır. :A

Gelmesinin bir değişim yaratacağını sanmıyorum ha tek yaratacağı değişim şişirme reytinglerle zirveyi alır Yasak Elma 2. sıraya düşer. :A

Ben de habire bu hafta mı yayınlanacaktı, bu hafta mı yayınlanacaktı diyordum meğerse yayın tarihi bile açıklanmamış. :A Bu sezon çok şoklar gördük ondan kesin konuşmayalım, Üç Kuruş'un da 1 Kasım'da başlayacağı iyice kesinleşmiş oldu. :A
Dizi Doktoru 25 Ekim'de başlayacak diye haber yapmıştı, oradan aklında kalmıştır belki bu hafta başlayacak diye. :A

İzleyici kitlesi için oyuncuların hiçbir önemi yok pazartesi günkü,çarşamba günkü,perşembe günkü diziler birbirlerinin devamları gibi :A

İyi izlencektir birden hayalet kitle ortaya çıkacaktır @Emre Ozansoy :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Eylülde fragmanlar gelmişti. 8 Kasım'a kadar 2 ay ne yaptılar :A

Burak Özçivit, Çarşamba günleri ATV'de; Fahriye Evcen, Pazartesi günleri TRT 1'de. İlginç olacak, ikisi de tarihi dizide.

Burak Özçivit, Çarşamba günleri ATV'de; Fahriye Evcen, Pazartesi günleri TRT 1'de. İlginç olacak, ikisi de tarihi dizide.
Fahriye dizi konusunda koca konusunda olduğu kadar şanslı değil bu yüzden garanti iş ve kanal seçmiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Eylül başından beri çekimleri devam ediyor dizinin, 2 oldu neredeyse. Geç kaldılar gibi, Uyanış izlendi bu da izlenir gözü ile bakıyorlar sanırım.

Bu tanıtımı da daha iyi olmuş, ilk bölümden aksiyon tavan yapacak gibi duruyor.