Alp Kırşan, Yetenek Sizsiniz'de!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
http://www.***/wp-content/uploads//2012/05/Survivor-27-300x200.jpg

Son olarak 'Survivor'da yarışmacı olarak izlediğimiz Alp Kırşan bundan böyle Acun Ilıcalı'nın diğer yarışması 'Yetenek Sizsiniz'de olacak..

Yeni sezon 'Yetenek Sizsiniz' ailesine Alp Kırşan da katıldı. Ünlü isim 'Yetenek Sizsiniz'in yarışmacıları ile birlikte olacak, onlara destek olup ve onları sahneye uğurlayacak.
Alp Kırşan 'Hülya, Acun, Sergen benden korksun. Artık yarışmacılar daha güçlü olacak' dedi.
Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ise 'Alp'in Yetenekleri tartışılmaz, ekranların en sevilen yüzlerinden biri. Ona sınırsız özgürlük tanıyacağız, isterse jüriyle bile diyaloğa girebilecek' dedi.

Burcu Esmersoy olur diyordum, demek yanilmisim..

burcu esmersoy başka bir iş yapacak demek ki
alpi survivor da sevmiyordum ama yst için iyi bir transfer
reytingi etkilemez

Burcu Esmersoyun yapımı büyük ihtimal PT3'te verilecek.
Yada 1E1K C.tesi günü olmayacak.

muhteşem bir haber reytingler dahada artacak alp kırsan suanrsa süper olur yeteneksizsiniz türkiye ezmeye baslicak az kaldi :d

- - - Ekleme - - -

acun adamin dibi isi bilio :d

Güzel seçim bence. Yetenek Sizsiniz'deki yavanlığı az da olsa giderecektir. Jüriyle yaptığı diyaloglar da ayrı bir tat verecektir programa. Ama ben her sene olduğu gibi yine Yetenek Sizsiniz'i izlemeyeceğim. :D

Güzel seçim bence. Yetenek Sizsiniz'deki yavanlığı az da olsa giderecektir. Jüriyle yaptığı diyaloglar da ayrı bir tat verecektir programa. Ama ben her sene olduğu gibi yine Yetenek Sizsiniz'i izlemeyeceğim. :D

Ben ilk sezonu hiç kaçırmadan izlemiştim sonraki sezonlar ilk bölümünü izledim farklı birşey olmadığını görünce izlemeyi bırakmıştım ardından İffet'e geçiş yapmıştım bu sene cumartesi İffet olmadığı belki denk gelirse bakarım :)

İyi olmuş Alp'i severim guzel sunucu güzel sunuyor hızlı/akıcı konuşmaları insanı izletiyor.A.G.T''da da erkek sunuyor.