- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Foruma yaklaşık 5 ay gibi bir süre önce kayıt olan ve yaptığı samimi ve güzel yorumlarla forumda sevilen isimlerden biri olan @Alos 2000'ler kulübünde. Nice 2000 mesajlara.
Sağol
Çok teşekkür ederim evet var ilk günden beri sen de benim için öylesin hediyelerine bayıldım ayriyeten teşekkür ederimNice beraber 2000'lere @Alos sanırım ilk günlerinden beri bir iletişimimiz var ve en değer verdiğim üyelerdensin benim için.
Bunlar da benden sana hediyeler.
Ekli dosyayı görüntüle 98032
Ekli dosyayı görüntüle 98033
Çok Teşekkür ederim evet bilirim ben de sana ben de seni çok severim sen de seviliyorsun hediyeni çok beğendim teşekkür ederim tüm hediyeleri 1 hafta değişimli profil fotoğrafı yapıcamTebrikler @Alos seni severim değer veririm bilrsin sana kanım ayrı ısınmıştı valla Seviliyorsun
Hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 98034
Çok Teşekkür ederimTebrik ederim.Daha Nice güzel mesajlara.
Çok Teşekkür ederimSon zamanlarda en çok sohbet ettiğim keyifli isimlerden, nice mesajlar dilerim. @Alos
Teşekkür ederim su gibi geçti 5 ay@Alos tebrikler canım benim 5 ayda bizlere çabucak uyum sağladın seninle yorumlaşmak
sohbet etmek çok güzel nice meesajlara inşAllah
Bu sahneyi sevmiştin onu armağan edeyim
Teşekkür ederimTebrik ederim @Alos ... Nice mesajlara...
Teşekkür ederim Olsun hiç önemli değil düşünmen yeterliTebrik ederim. Daha nice mesajlara.
Hediye konusunda neleri sevdiğini bilmiyorum. O yüzden özel hediye veremiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 98077
Öyle oldu valla . Hep böyle olucamTebrikler, kendi konusunu açacak kadar yürekli üyemiz
5 ayda 2000 , maşAllah klavyene kuvvet olsun; Hayat normale döndüğünde de aynı aktifliği ve katılımları görebilmek dileğiyle...
Nice mesajların olsun.
Forumdaki başarının devamını dilerim.