Aloha'nın Fragmanı Çıktı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,712
Puanı
1,061
thumbnail_1423750636.jpg

Uzun süredir merakla beklenen Aloha filminin fragmanı sonunda ortaya çıktı!

Jerry Maguire, Almost Famous ve Vanilla Sky gibi filmlerle tanınan Cameron Crowe'un yazıp yönettiği yapımın başrollerini Bradley Cooper, Emma Stone ve Rachel McAdams paylaşıyor. Bill Murray, John Krasinski, Alec Baldwin, Jay Baruchel ve Danny McBride gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı yapım, Hawaii dolaylarında geçen bir hikayeyi konu alıyor. Zengin kadrosuyla dikkat çeken ve yaklaşık iki yıldır hazırlık aşamasında olan yapım, ilerleyen aylarda vizyona girecek.

İşte Aloha'nın merakla beklenen fragmanı:

Son düzenleme:
Emma Stone insan mı? :D Müthiş bir varlık ya yok bir insan bu kadar güzel nasıl olabilir aklım almıyor.:D Filme gelirsek eğlenceli mutlu bir filme benziyor.Bradley Cooper bu sene yine adaylık alır da bu filmle alacağını sanmıyorum.John Wells'in filminden ya da Joy'dan kesin Oscar'a aday olacak.

Komedisi, dramı, romantiği ile sevebileceğimiz güzel bir film olacak izlenimi verdi fragman. Zaten Emma Stone, Bradley Cooper uyumu, Emma'nın tatlılığı şahane.:love1: Birde Rachel Mcadams'ın harika göz yaşları eklenmiş fragmana, inanılmaz kuvvetli olmuş fragman.:bhr:

Filmi heyecanla bekliyorum.:X

Süper süper, merakla bekliyoruz. :Z

Filmin süperliği elbette kadın oyuncu seçimlerinden kaynaklanıyor. Hem Rachel McAdams hem Emma Stone insan daha ne ister. :love1:

Tamam tamam erkek oyuncu kadrosu da iyi özellikle Bradley Cooper ve Bill Murray. :)

İnşallah iyi çıkar film ama iyi çıkacakmış gibi hissettirdi bana fragman, umarım yanılmam. :)

Allah Allah inanamadım herkes Emma Stone demiş resmen Rachel McAdams the zerafet abidesi varkene 🙄 Film dikkat çekici duruyor bakalım umutluyum :)

İlk yorumlar çok kötü oldu. Bu film yılın en çok beklediklerimdendi hayal kırıklığı oldu.

@OzaN @sürgünüm
Aynen ya üzüldüm gelen berbat eleştirilere. :(

Yine de seveceğime inanıyorum ben. Emma Stone ve Rachel McAdams'ın birlikte olduğu film ne kadar kötü olabilir ki. :(