Almost Human İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,779
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1398835924.jpg

Fox'un bu yılki ses getiren yeni işlerinden olan Almost Human, çok da şaşırtıcı olmayan bir şekilde iptal edildi.

Yayın hayatına oldukça yüksek reytinglerle başlayan bilim-kurgu türündeki dizi kısa sürede internette bir fan kitlesi edinmesine karşın reytinglerindeki sürekli düşüş nedeniyle tehlike hattında olarak gösteriliyordu.

Aslında dizinin devam etmesini de bekleyen bir kitle vardı. Öyle ki Fox Almost Human'ın sezon finalinde aldığı 1.5 reytingi alan The Following'i çoktan üçüncü sezon için yenilemişti bile.

Bu kararla birlikte Almost Human 13 bölümlük tek sezonuyla ekran macerasını sonlandırdı. Almost Human'ın ikinci sezonu olmayacak...

aaa olamaz yaaa çok keyif aldığım bir diziydi hepte benim izlediğim diziler iptal oluyor :T
resurrectiondan haber varmı @OzaN bu sezon bitiyor diye duymuştuk ama sezon finali olucak diyenlerde var (b)(b)(b)

aaa olamaz yaaa çok keyif aldığım bir diziydi hepte benim izlediğim diziler iptal oluyor :T
resurrectiondan haber varmı @OzaN bu sezon bitiyor diye duymuştuk ama sezon finali olucak diyenlerde var (b)(b)(b)
Daha haber yok ama reytingleri kanal ortalamasına göre hala iyi düşüşte olsa da. Bence olacak ikinci sezonu. :)

Hayır uydu kanallarında öyle bir şey yok bitti dediklerinde bitiyor. :(

Başka kanala ya da platforma geçerse ayrı ama onu da hiç sanmıyorum. :)
bak ben bunu bilmiyordum 😱
bizim kanalları kötülerler, ama abd uydu kanalları daha kötü , birde paralı kanallarda bence final yaptırtırmıyor , onlarda direk kaldırıyor galiba

bak ben bunu bilmiyordum 😱
bizim kanalları kötülerler, ama abd uydu kanalları daha kötü , birde paralı kanallarda bence final yaptırtırmıyor , onlarda direk kaldırıyor galiba
Bizde de çoğu zaman final yaptırmıyorlar ki. :)

Paralı kanallarda dizilerin ne zaman biteceği genelde sezon öncesinden belli olduğu için sorun olmuyor.

Bir de çoğu uydu dizisi sezon finalini final yapacakmış gibi hazırlıyor o nedenle sezon finalleri çok açıkta bir yerde kalmıyor. :)

Bizde de çoğu zaman final yaptırmıyorlar ki. :)

Paralı kanallarda dizilerin ne zaman biteceği genelde sezon öncesinden belli olduğu için sorun olmuyor.

Bir de çoğu uydu dizisi sezon finalini final yapacakmış gibi hazırlıyor o nedenle sezon finalleri çok açıkta bir yerde kalmıyor. :)
anladım , haklısın sende :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,205
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs