Allahım beni yanlışlıkla mı dünyaya attın?

Assassin

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Ağustos 2011
Mesajlar
344
Reaksiyon puanı
1
Puanı
117
Konum
Bursa
Allahım beni yanlışlıkla mı dünyaya attın?

ÖFKELİ KALABALIK..

Panpişlerim tatlılarım ballarım diyerek başlamak istiyorum..

Harika bir hafta diliyorum sizlere gözlerinizde hep mutluluk ışığı olsun herşey gönlünüze göre olsun
smile.gif


Sizler de farkındasınızdır ki öfkeli bir toplumuz ve bunu en çok sanal dünyada farkediyoruz.. Hakaret edenler, küfür edenler birbirine iftira atanlar...

Geçen gün yoğun trafikte bile ilerleyemez durumdayken bize yeşil yanmış, ama yol tıkalı gidemiyoruz... Arkadan kornalar, bağırışlar... Kardeşim, uçalım mı? Hayırdır, neyiniz var? Niye bu kadar sinirlisiniz?

Herkesin mi çocukluğu kötü geçti
smile.gif
))

Hep derler ya... "Çocukluğunuza inin" diye... İşte böyle durumlarda "keşke başka gezegende yaşasaydım" diyorum ve ekliyorum "Allahım acaba beni yanlışlıkla mı dünyaya yolladın?"

Çünkü ben nefret dolu değilim, kimseye hakaret etmem, iftira atmam, ekmeğiyle oynamam... Yahu kendimi övmüyorum bu olması gereken insan tipidir.

Asıl olmaması gereken bunun tam tersidir..

Ben kendimi bildim bileli Afrika'da açlık var... Peki bütün dünya sürekli organize olduğu halde, yıllardır neden bu açlığın önüne geçilemiyo?..

Aya gitmeyi başaran insanoğlu, neden Afrika'daki açlığa çözüm bulamıyo? Bütün bunlar benim aklıma komplo teorileri getiriyoo... doğal olarak..

Düşünsenize geçen sene domuz gribini bilerek çıkardıkları ortaya çıktı, işte böyle bir dünyada ben herşeyi beklerim ..

Bir de söylemeden geçemeyeceğim bir konu var... Herkesin msn iletilerinde, facebook sayfalarında, Twitter hesaplarında Mevlana'dan sözler var... Siz o sözleri oraya yazmışsınız, ama harıl harıl dedikodu yapıyosunuz, kalp kırıyosunuz..

Mevlanamız ne demiş "başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol" demiş.

EEE... sen bunu ileti olarak yazıp nasıl dedikodu yapıyosun o zaman? Bu kadar şuursuz musun? Yoksa moda mı Mevlanadan sözler senin için?

"Hoşgörülülükde deniz gibi ol" yazmışsın ama, hakarette küfürde deniz gibisin maşallah... Bu nasıl olacak şimdi? Bence "ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun..."

Ramazan'da birçok şeye ara verir insanlar... İçki içiyorlarsa içmezler, eğlenmeye gitmezler, buna benzer birçok faaliyetlerini bırakırlar... Ama dedikodu, kalp kırma, öfkeli olma, iftira gibi faaliyetler aynen devam eder..

Benden naçizane tavsiye... Dinimizin en güzel yönü ve en büyük amacı iyi kalpli insanlar olmamızı istemesidir ki bütün dinlerde ortak yan iyi insan olmaktır..

Kalplerimizi sevgiye açalım, birbirimizi sevelim değer verelim, her insan aynı görüşleri paylaşmak zorunda değildir saygılı olalım..

Önyargılı olmayalım eski çağlardaki gibi yargısız infaz yapmayalım. İşin özü çok ama çok sevelim birbirimizi

Hayattaki en güzel şey sevmek ve sevilmektir gerisi boştur...

Sizi çok seviyorum..
smile.gif




08.08.11


Medya Faresi - Hilalcebeciii