Alina Boz'un Acı Günü!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,715
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Alina Boz'un acı günü!

5e9ec94367b0a92264526233.jpg

'Paramparça', 'Sevda'nın Bahçesi', 'Elimi Bırakma' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan oyuncu Alina Boz'un, şu sıralar Baraj dizisinde boy gösteren Burak Yörük ile sevgili olduğu dönemde sahiplendikleri ve uzun süredir hasta olduğu bilinen köpeği öldü.

Güzel oyunu Alina Boz, Instagram hesabından "Canım köpeğim , dostum , yol arkadaşım.. Bana karşılıksız sevginin ne olduğunu tekrar tekrar öğrettiğin için sana ne kadar teşekkür etsem az. Dökemiyorum içimden geçenleri ama sen benim hep kalbimin en özel yerinde olacaksın. Son günlerinde bile hep güçlü kaldığın için sana çok teşekkür ederim. Huzur içinde uyu pamuk kalplim..." notu ile yaptığı paylaşımda Dogo Argentino cinsi köpeğinin öldüğünü açıkladı.

Ayıca, Alina Boz köpek besleyen kişilere "Lütfen, lütfen ve lütfen durumunuz yeterli ise köpeklerinize yılda bir kan testi yaptırın. Çünkü bazen dostlarımız bize çektikleri acıları göstermek istemeyebilirler. Ben bunu çok geç öğrendim, yetişemedim. Dilerim ki siz yetişirsiniz." uyarısında bulundu.

• Üzücü
Reactions: Angelica
2017'ye kadar Burak ile beraber bakıyorlardı, sonrasında Alina almıştı. :(

6 - 7 yıldır Alina ile beraberdi, üzücü bir durum. :T

Köpeğe üzüldüm, bu bebeden ayrılmasına ise sevindim :Z