Alicia Vikander ve Tom Hanks "The Circle" Filminde!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,346
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Şu günlerde sinema dünyasının gözünü çevirdiği Cannes Film Festivalinde filmler gösterime girerken diğer yandan finansal destek bulan projelerden yeni film haberleri de geliyor. Bunlardan birisi de Alicia Vikander ve Tom Hanks'i buluşturacak olan "The Circle".

Dave Eggers'ın romanından uyarlanacak olan film Tom Hanks'in arka arkaya çektiği ikinci Dave Eggers uyarlaması olacak. Öyle ki bu yılın sonunda vizyona girmesi beklenen "A Hologram for the King" de Tom Tykwer tarafından yönetilen bir Dave Eggers uyarlamasıydı.

Filmde iki Oscar ödüllü Tom Hanks'in yanı sıra bir diğer başrol oyuncusu genç oyuncu Alicia Vikander olacak. Şu sıralar Ex Machina ile gündemde olan ve bu yıl pek çok önemli filmde daha yer alacak yükselen yıldız filmdeki ana karakteri canlandıracak.

Bilim kurgu ve gerilim türlerinde olacak gibi gözüken filmin yönetmenliğini The Spectacular Now ile tanınan ve bu yıl Sundance'te ses getiren The End of the Tour'un genç yönetmeni James Ponsoldt üstlenecek.

Filmin konusu "Circle" adındaki büyük bir teknoloji şirketinde işe başlayan bir kadının orada gizemli bir adamla tanışması etrafında gelişiyor.

Ağustos ayında çekimleri başlayacak filme finansal desteği Image Nation sağladı. Filmin yapımcıları arasında Tom Hanks'in sahibi olduğu Playtone yapımcılık şirketi de yer alıyor. Filmin çıkış tarihiyle ilgili bir açıklama gelmese de 2016'da vizyona girmesi olası gözüküyor.

Son düzenleme:
O. o bilimkurgu alırım bi dal.

Tom Hanks i daha önce hiç bilimkurgu filminde izlememiştim, Da Vinci Şifresi ve Melekler ve Şeytanlar sayılmazsa.

Konu, film Hakkında pek ipucu vermiyor. İnternetten baktım ama pek bir şey bulamadım; yazarı, adı şanı duyulmamış bir yazar. Eğer film salt bilimkurgu- gerilim çıkarsa ve senaryo da sağlamsa muhakkak tutar.

Zaten tek Cloud Atlas'ta oynadı herhalde bilim kurgu olarak. Da Vinci Şifresi sayılmaz bence bilim kurgu, baktım türü arasında geçmiyor da.

Kitap yurtdışında ilgi görmüş aslında ama tabii çok da ses getirememiş. Yönetmenin The Spectacular Now'ını sevmiştim genel olarak. Genel izleyiciye çok hitap etmeyen ama bağımsız filmleri sevenlerin ilgi göstereceği bir film olacak gibi. Çok yüksek beklentiye girmeden bekliyoruz.

Alicia Vikander için güzel bir proje, yıldız olma yolunda önemli adımlar atıyor.