Alican Yücesoy'dan 'Küçük Şeyler' Tepkisi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,896
Reaksiyon puanı
57,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Alican Yücesoy, rol aldığı 'Küçük Şeyler' filminin salon sayısının düşürülmesine tepki gösterdi!

2014944-376578050.jpg


Yönetmenliğini ve senaristliğini Kıvanç Sezer'in üstlendiği, Alican Yücesoy, Başak Özcan, Bülent Emrah Parlak, Müfit Kayacan ve Ece Dizdar gibi isimlerin rol aldığı 'Küçük Şeyler' filmi ilk haftanın sonunda 95 salondan 4 salona düşürüldü.

Filmin başrol oyuncsu Alican Yücesoy, Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

"İlk haftanın sonunda 4 salona düşen filmimizle ilgili öfkemi kime yönlendirmeliyim ? Afişleri iç eden kapital aşığı sinema salonlarına mı ? Bununda ötesine geçip seansı iptal eden salon sahiplerine mi? Tüm bunları kontrol etmesi gereken kim olduğunu bilmediğim birine mi? Yoksa Recep İvedik gibi filmleri b*klayıp, iş eleştirmeye gelince ondan fazlası olmadığını kanıtlayan popüler YouTube eleştirmenlerine mi? “Sen önce kendine bak” diyenleri duyuyorum. Keşke Türkiye Sinemasına diğerleri kadar etkim olsa da sıra bana gelse. Kusura bakmayın içi boş, vasıfsız, “Yeni Türkiyenin” boşluk doldurucuları ama sanatta ilerlemenin gelişmenin en büyük barikatı da sizsiniz. Herşeyi aştık da bir tek sizleri aşamadık. Henüz."

Filmin yönetmeni Kıvanç Sezer, filme gidip biletini çekenlere filmin posterini, bazı yazarlar ise biletin resmini gönderenlere kitap hediye edeceğini hesaplarından duyurdular.​
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: blacklion

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,944
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Böyle filmler ne kadar çok salonda girerse girsin belli bir izleyici sayısından fazlasını göremiyor. Hele ki arkasından Mucize 2 gibi çok iddialı ve birçok salonu parselleyecek bir film geliyorsa. Öyle olunca da salonlar para getirmeyen filmi kaldırıyor. Keşke her şey paradan ibaret olmasa ve iyi filmler daha uzun süre vizyonda kalabilse ama bazı şeylerin kolay kolay değişeceği yok maalesef. O nedenle böyle filmleri ilk haftadan izlemek lazım.
 
  • Beğendim
Reactions: Jonsnow

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,632
Reaksiyon puanı
9,613
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Kardeşim sinema salonu sahibi ilk hafta filmin izlenmeyip yeni gelecek sağlam bir filme salon ayarladıysa bunda onun ne suçu var? Ben mesela bu haber olmasa böyle bir filmin olduğunu bilmeyecektim.
 
  • Beğendim
Reactions: Jonsnow