Alican Albayrak 'Acil Aşk Aranıyor' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1426856315.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor'un kadrosuna yeni bir isim katıldı!

Medyapım imzalı, yönetmen koltuğuna Merve Girgin ve Barış Erçetin'in oturduğu, senaryosunu Sinan Sülün'ün kaleme aldığı ve başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu gibi isimlerin yer aldığı Acil Aşk Aranıyor'a Uçurum ve son olarak Diğer Yarım dizisinde rol alan Alican Albayrak katıldı.

Acil Aşk Aranıyor her Pazar 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

Dizinin ilk bölüm reytingi çok umut verdi, bakalım nasıl devam edecek. Oyuncuyu tanımıyorum.

konuk oyuncu katılıyor bunlar. geçen haftada ayşenur balcı için tamamen katıldı olarak algılandı. :D

Fragmanda gördüm, bir kadınla yapışık geliyordu. :D Konuk oyuncu olacak, iyi bir oyuncu. :)

@beyazsoy Uçurum'da Atıl'ı oynamıştı.

Kerem Deren karakter yaratmayı biliyor hakkını yeme şimdi. :)

Eleştirinin yanı sıra beğendiğin şeyleride söylersen hakkaniyetli davranmış olursun. :)

Son düzenleme:
@beyazsoy Uçurum'da ki Kutlu'nun yeri ayrıydı dimi ama.

Kerem Deren karakter yaratmayı biliyor hakkını yeme şimdi. :)

Eleştirinin yanı sıra beğendiğin şeyleride söylersen hakkaniyetli davranmış olursun. :)
bu çocuk iyi oyuncu yakışıklı da niye başrol vermiyorlar anlamadım. en azından kötü başrol yakışır

Uçurum'da kötü karakterdi. Diğer Yarım'ı bilmiyorum orda iyiydi galiba.
diğer yanımda kötü karakter pek yoktu romantik komedi tarzındaydı zati. orda ikinci üçün planlandaydi
Sanem çeliğin @destere nin çok sevdiği dizisinde de oynadı Sanem Çelik'e sevgili olmuş aman destere duymasın)))

Tanımıyorum kendisini ama dizinin ilk bölümü ve tekrarları iyi gidince transferler başladı. :)

Hayırlı olsun dizi adına, tanımıyorum oyunculuğunu.