007At post: 1426355' Alıntı:Yunus Günce lan o
Bence babası kadar yetenekli.
Soru onla ilgili değil ismi aklıma gelmedi.Arslan Bey post: 1426358' Alıntı:Yunus Günce demiş yani açıkca yazabilirsin. Sorun olmaz.
İşte benim dediğim gibi babası kadar yetenekli.Diyen oyuncu 'BOŞ' konuşmuş benceSadece komedi de başarılı olduğunu sanıyordum ancak Güzel Çirkin'de her türde başarılı olabileceğini kanıtladı bence. Özellikle geçen bölümde kardeşinin kaybolması ile onu araması sırasında ve arkadaşının ölüm haberini öğrendiği sırada gösterdiği performans harikaydı
Diyen oyuncu 'BOŞ' konuşmuş benceSadece komedi de başarılı olduğunu sanıyordum ancak Güzel Çirkin'de her türde başarılı olabileceğini kanıtladı bence. Özellikle geçen bölümde kardeşinin kaybolması ile onu araması sırasında ve arkadaşının ölüm haberini öğrendiği sırada gösterdiği performans harikaydı
İşte benim dediğim gibi babası kadar yetenekli.
Resimdeki Yunus Günce herhalde o mu demiş. Kendine baksın önce bir. Şu ana kadar ne başarı elde etti ki kendisi. Sırf çekememezlik bunlar. Ali Sunal gerçekten çok yetenekli bir oyuncudur ve Güzel Çirkin dizisinin ayakta kalma sebebidir. Kemal Sunal'in oğlu diye söylemiyorum. Gerçekten iyi rol yapıyor ve şu aa kadar oynadığı dizi ve filmlerde rolünün hakkını gayet de vermiştir.
guzel cirkin de olmadi ve diziyi mahv eden de naz elmas olmadi ali sunal oldu!bu role yakişmadi.
NOTE:benim annem bir melek te iyi rol yapiyordu.
Artı sevimsiz de demiş.Yunus Günce demiş, yani açıkca yazabilirsin. Sorun olmaz.
guzel cirkin de olmadi ve diziyi mahv eden de naz elmas olmadi ali sunal oldu!bu role yakişmadi.
NOTE:benim annem bir melek te iyi rol yapiyordu.
mrt-06 post: 1426366' Alıntı:Artı sevimsiz de demiş.
Abi tabii yaklaşamaz o büyük usta.xdragxx post: 1426365' Alıntı:Babasının yanından yaklaşamaz yeteneği de onun yanına yaklaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?