Ali Sunal'ın Oyunculuğunu Beğeniyor Musunuz?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,753
Puanı
1,061

Şu sıralar gündemde Yunus Günce'nin Twitter'dan Ali Sunal'a yeteneksiz demesi ile olay başladı.

Peki siz Ali Sunal'ın oyunculuğunu beğeniyor musunuz?

Son düzenleme:
Yunus Günce demiş yani açıkca yazabilirsin. Sorun olmaz.

Diyen oyuncu 'BOŞ' konuşmuş bence
Sadece komedi de başarılı olduğunu sanıyordum ancak Güzel Çirkin'de her türde başarılı olabileceğini kanıtladı bence. Özellikle geçen bölümde kardeşinin kaybolması ile onu araması sırasında ve arkadaşının ölüm haberini öğrendiği sırada gösterdiği performans harikaydı

İşte benim dediğim gibi babası kadar yetenekli.

Resimdeki Yunus Günce herhalde o mu demiş. Kendine baksın önce bir. Şu ana kadar ne başarı elde etti ki kendisi. Sırf çekememezlik bunlar. Ali Sunal gerçekten çok yetenekli bir oyuncudur ve Güzel Çirkin dizisinin ayakta kalma sebebidir. Kemal Sunal'in oğlu diye söylemiyorum. Gerçekten iyi rol yapıyor ve şu aa kadar oynadığı dizi ve filmlerde rolünün hakkını gayet de vermiştir.

guzel cirkin de olmadi ve diziyi mahv eden de naz elmas olmadi ali sunal oldu!bu role yakişmadi.
NOTE:benim annem bir melek te iyi rol yapiyordu.

Babasının yanından yaklaşamaz yeteneği de onun yanına yaklaşamaz.

İşte benim dediğim gibi babası kadar yetenekli.

guzel cirkin de olmadi ve diziyi mahv eden de naz elmas olmadi ali sunal oldu!bu role yakişmadi.

Yunus Günce demiş, yani açıkca yazabilirsin. Sorun olmaz.
Artı sevimsiz de demiş.

Kimse diziyi mahvede'nin Naz Elmas olduğunu söylemedi ? Ayrıca merak ediyorum diziyi kaç kez izledin ? Ali Sunal diziyi yürüten isim bence. Yoksa Naz Elmas'ın oynadığı karakter sıradan bir karakter herkes oynayabilir. Ali Sunal dizide Naz Elmaz'ın oynadığı karakter gibi (tek prensibi kuralcılık olan dostluğu arkadaşlığı ) tam olarak anlamamış birine aslında hiçte olmadığını gösteriyor. Ve böyle bir karakteri oynamak gerçekten zordur. İzleyipte yorum yaparsanız çok sevinirim !

Babası kadar başarılı ve yetenekli olamaz . Ben oyunculuğunu beğenmiyorum.

Son düzenleme:
mrt-06 post: 1426366' Alıntı:
Artı sevimsiz de demiş.

Kendisi gündem de olmak istemiş sanırım. Böyle kişilerin yorumlarını dikkate almaya değmez bence
Ağzı olan konuşuyor )

Alışmış olduğumuz rollerden farklı bir rolde ekranda. Buna rağmen bu konuda da iyi. Oyunculuğunun iyi olduğunu düşünüyorum. Bunu diyen kişinin gündeme gelmek için başkalarını küçük düşürme çabası içerisine girdiğini düşünüyorum. Dizide karakterine uyum sağladı bir kere. Her geçen gün dizide performansı da artıyor rolünün verdiği katkıyla. Ben başarılı buluyorum oyunculuğunu ve ilerleyen bölümlerde yine karakterinin verdiği etkiyle daha da iyi performanslar sergileyecektir. Babası rahmetli büyük üstad Kemâl Sunal'ın izninde iyi gidiyor.

Ali Sunal'ın her fırsatta babasıyla karşılaştırılmasını yanlış buluyorum bence o da bir birey ve kendine has özeliikleri var. Ayrıca ben oyunculuğunu çok beğeniyorum.

Kendisini tamamen profesyonellik gerektiren sahnelerde yer aldığını da görüyoruz. Bu bile gelişme gösterdiğinin bir göstergesi.