Ali Sürmeli'den Yeni Karakter

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,272
Puanı
1,060
Kemal Tahir'in ölümsüz eserinden uyarlanan 'Kurt Kanunu', Zaza karakteriyle tanıdığımız Ali Sürmeli'yi bambaşka bir karakterle karşımıza çıkarıyor.

Yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği, başrollerini Ümit Acar, Ali Başar, Pelin Akil, İlker Kızmaz, Bahar Kerimoğlu ve Ahmet Somers'in paylaştığı Kurt Kanunu'nun bu hafta yayınlanacak 9. bölümünde izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen oyuncusu Ali Sürmeli, Bu kez Derviş Kahya olarak karşımıza çıkıyor. Kurt Kanunu bu akşam yayınlanacak bölümde 22:15'te TRT 1 ekranlarında olacak...

Ali Sürmeli oyunculuğu bırakacağını açıklamıştı ama Kurt Kanunu dizisinde Ali Sürmeli yan karakter olarak kısa bir süre yer alacak heralde. Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurt Kanunu derken Ali Sürmeli sezon sonu oyunculuğunda noktayı koyacak.

vadiden takviye yapılıyor ama dizi trt 1 de zor tutardı zaten gayet güzel bir dizi aslında

dizi güzel ama kanal yanlış ayrıca tanıtım iyi yapılmadı

Kanalı kötülemek bence yanlış, yapımlardan tutan tutuyor. Seksenler ve Sakarya Fırat tuttu mesela ve yayınlanan kana ise, TRT 1. Kurt Kanunu biraz ağır bir yapım ama yinede iyi bir yapım diyebilirim.

konusu da ilginçti ama bir zamanlar osmanlı ya yapılan tanıtım yapılmadı

ali sürmeli vadideki sevdiğim tek oyuncudur oyunculuğunu severim yetenekli, tiyatro kökenli bir şahsiyet,, oynadığı tüm filmlere kalite katar ne yazıkki yanındakiler kendi ayarında değil.. harcanıyor ..

ali sürmeli vadideki sevdiğim tek oyuncudur oyunculuğunu severim yetenekli, tiyatro kökenli bir şahsiyet,, oynadığı tüm filmlere kalite katar ne yazıkki yanındakiler kendi ayarında değil.. harcanıyor ..

Ali Sürmeliyi bende severim... ancak vadideki karakteri çok sıkıcı... Vadiden ayrılsa çok daha iyi olur...

Ali Sürmeliyi bende severim... ancak vadideki karakteri çok sıkıcı... Vadiden ayrılsa çok daha iyi olur...

ben vadiyi izlemediğim için vadideki karakterini bilmiyorum ama ali sürmelinin diğer filmlerini izlemiştim çok iyi oyuncudur..

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy