Ali Sürmeli "Kurtlar Vadisi Pusu"dan Ayrıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,061
Ali Sürmeli "Kurtlar Vadisi Pusu"dan Ayrıldı!
2009-cu yıldan bu yana Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza dayı dolünü canlandıran Ali Sürmeli diziden ayrıldı.
Zaza dayı diziden Kara'ya baskına gelen Örgüt'le girdiği çatışmada vurularak ayrıldı. Geçen haftalarda da örgüt tarafından vurulan Zaza Dayı, bir süre hastanede kalmış ve verdiği yaşam mücadelesinden galip çıkmıştı. Hastaneden çıkdıktan sonra intikamını almak isteyen Zaza dayı intikam almaktan çalışırken canından oldu.

220320121129405643281_2.jpg

Son düzenleme:
vadideki rolüyle akıllardan asla çıkmayacak zaza dayı beni sevimisin efsane oldu dayı yolun açık olsun

ali sürmeli çok bile dayandı böyle kaliteli bir oyuncunun sıradan bir dizide harcanmasına hep üzülmüşümdür ..

vadi bazılarının zoruna gidiyo aldığı reytinglerle zaza dayı ezer geçer

Bence ayrilmasi iyi oldu cünkü karakteri cok iyi yazilmamisti senaristler tarafinda. Ben sahsen Ali Sürmeli icin daha güclü bir karakter bekliyordum

ilk geldiğinde süper ötesiydi efsanemiz oldu dayı

- - - Ekleme - - -

şimdi miladı dolmuştu ve ayrıldı

Zaza Dayı'nın ölümü zaten böyle olurdu. Zaza Dayı'ya üst üste kurşun sıkıldı, öldü ve bu şekilde diziden ayrıldı. Dizide büyük izler bıraktı, yaklaşık olarak 100 bölümdür dizideydi. "Beni sevi misin?" tiplemesiyle akıllarda kalacak Zaza Dayı. En azından dizide bu karakter sayesinde gülüyorduk. Bu karakteri canlandıran Ali Sürmeli iyi bir oyunculuk sergileyerek diziden ayrıldı. Zaten ayrılacağı önceden belliydi. Ne diyelim, hayırlısı olsun. Usta oyuncu Ali Sürmeli'yi tüm emekleri için teşekkür ederiz.