Ali Koç'tan, Volkan Demirel Açıklaması!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,619
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
vvv_1.jpg


Ali Koç
, FBTV'ye yaptığı açıklamada, takımların sembol oyuncuları için büyük değişimlerin zaman zaman sıkıntılı durumlar oluşturabileceğini aktararak, Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasıyla ilgili şunları söyledi:

"Benim için bardağı taşıran iki olay yaşandı. Dergi yazısının çıkacağı gün, Samandıra'dan bir haber geldi. Volkan Demirel, teknik direktör yardımcısı Erwin Koeman'ın üzerine yürümüş. Bir gün önce de haber geldi, 'birinin üzerine yürüyeceğim' demiş. Bir Volkan patlaması yaşandı. Samandıra'ya gittik, 'ne oldu' diye. Olayın sebebi, 'Erwin sen bana niye ters bakıyorsun.' 6 Türk futbolcumuz ve üç yöneticiyle konuşma yaptık, 'niye böye oluyor' diye. Volkan benim kabul edemeyeceğim şekilde tartışmalara girdi. Volkan önce bana bir nebze saygısızlık yaptı, sonra başkan vekilimize saygısızlık yaptı. Bizi konuşturmuyor bile. O işi uzattı, 'kes' dedik, uzattı. Sesini yükseltti, daha fazla detaylara girmeyeceğim. Kendisi ile birebir görüştüm, başkanına, başkan vekiline böyle bir ortamda ses yükseltme, saygısızılık gösterebilen kıdemli bir futbolcunun bizler yokken Samandıra'da nasıl bir etkisi olabileceğini istişare ettim. Gördüm ki Volkan'ın bir uyanması gerek. 'Yaptığın kabul edilemez, nasıl özür dileyeceksin?' dedim. Onu da yapmadı. Buradaki olay disiplinsizlik, yönetim kurulu seviyesinde saygısızlık, bunu gidermek için hiçbir şey yapmadı. Takım içinde liderlik rolünü yapmama, bir nebze mutsuz olma ve bunu belli etme. Böyle bir kararı iki gün düşündüm. Şahsımın gönlüne dokunan bir karar değil. UEFA listesinde bizim ikinci kalecimiz Volkan, üçüncü kalecimiz Erten. Ben bu riski alarak bu kararı verdim. Harun'a bir şey olsa Erten kaleye geçecek."

Volkan'ın kadro dışı kalmasının sözleşmesinin feshedildiği anlamı taşımadığının altını çizen Ali Koç;

"Dünkü davranışları Volkan'ın bugün bulunduğumuz durumu belirledi, bugünden sonraki davranışları yarın ne olacağını belirleyecek. İşi şuraya buraya, çektiler, 'vefasızlık' dediler, 'bir Alex yaşadık' dediler. Kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değil. Kadro dışı kalması mukavelesinin feshedilmesi anlamına gelmemektedir. Bir oyuncu, çok iyi bir Fenerbahçelidir diye de başka bir oyuncudan farklı bir muamele görmesi bir yere kadardır. Disiplin çizgisini aştıysan yaptığının cezasını çekmeye hazır olmalısın. Mukaveleli oyuncumuzdur, arzum bundan sonra doğru hareketleri yapmasıdır. Bu bugünden yarına değişecek bir karar değildir. Onun da oturup düşünmesi gerek." şeklinde konuştu.

"İlk jübilesini yapmak istediğim oyuncu da Volkan Demirel'dir"

"Vefaya çok önem veren bir insanım. Ben bu kulüpte jübile işlerini yapmayı çok istiyorum." diyen Ali Koç, şöyle devam etti:

"İlk jübilesini yapmak istediğim oyuncu da Volkan Demirel'dir. Mehmet Topal'ın hayatındaki 500 maç geçen gündü. Volkan'ın 5 maç sonra Fenerbahçe'deki 500. maçı olacak. Yıllar sonra ilk jübilesi olan oyuncu olmasını çok isterim. Kaleciliği bıraktıktan sonra eğitimin en iyisini görüp Fenerbahçe'de kaleci antrenörü veya antrenör olarak hizmet etmesini çok isterim. Alex'le bu konunun hiçbir alakası yok. İnşallah Alex'e de sembolik bir jübile yaparız. Çocukluğumda jübile maçları ile büyüdüm. Böyle bir hayalim de var. İnşallah hayaller hayal kırıklığına dönüşmez, Volkan da bundan sonrasında dolduruşa gelmez, onun bunun gazına gelmez. Geçen 'Volkan meydan okumuş' dediler. 'Mışlı, muşlu haberler bunlar' dedim, hepimiz dikkatli olmalıyız."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç, Volkan Demirel'in eski başkan Aziz Yıldırım ile görüştüğü iddiaları hakkında ise "Aziz Yıldırım ile görüşmüş' dediler. Doğru olması da gayet normal, 15 yıl Volkan'a başkanlık yapmış. Doğru mu, değil mi bilmiyorum. Çağırdıysa da gitmemesi yanlış olur. Sorunumuz ne biliyor musun, sözde kanaat önderi olan gazetecilerle yemek yemiyoruz. Ne söyleyeceksek açık açık söylüyoruz. O yüzden bu tip şeylerle karşı karşıya kalıyoruz. Bunun hiç Aziz Yıldırım ile alakası yoktur. İnşallah Volkan, tez zamanda aramıza katılır." ifadelerini kullandı.
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,868
Reaksiyon puanı
29,315
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Diğerleri korkar Mehmet topalda sakatlandı
@Billy Kane jailson Tolga ciğerci oynayacak
Adam iyiyse oynar Barış Alıcı Ayew
 
Son düzenleme: