Royal Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
700
Reaksiyon puanı
568
Puanı
104


Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı bugün Kulüpler Birliği'nin Maslak'taki ofisinde gerçekleşti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeniden 'Kulüpler Birliği Başkanı' seçildi. Koç, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu.

"Devam etme düşüncem yoktu"​

"Devam etme düşüncem yoktu. Kulüp başkanlarımızın güveni ve yoğun baskısı nedeniyle geri çevirmedim. İnşallah yeni federasyonla iyi işler yapabiliriz. Ayrılan federasyonu emeği ve mesaisi vardır. Onlara teşekkür ediyorum. İbrahim Bey ve ekibine hayırlı olsun. Hepimizin el birliğiyle yeni federasyona destek olmamız gerekiyor."

Metin Öztürk: Biz Ali Koç'a oy vermedik​

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, toplantı sonrasında açıklama yaparak "Galatasaray olarak biz oy vermedik. Diğer kulüpler Ali Koç'a oy verdi, biz Hasan Arat'ın olmasını istedik. Hasan Bey de aday olmak istemedi. Biz, 2 sene başarısız performans gösteren bir Kulüpler Birliği Başkanını yeniden seçmek istemedik" dedi.

Koç, başkanlığı bırakacağını söylemişti​

Mevcut başkan Ali Koç daha önce görevi bırakacağını açıklamıştı. Başkanlık için adı geçen Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ise böyle bir düşüncesi olmadığını ifade etmişti.

Kaynak: T24
 
Reactions: RüzgarGülü
Galatasaray başkanı yardımcısı açık açık konuşuyor. Bu tür konuşmasında açık olduğundan dolayı tebrik ederim arkadan konuşmuyor en azından ama bu tür düşmanlık saçma. Madem beğenmiyorsun çık karşısına nasıl yapılır göster. TFF başkanı değişti göreceğiz bakalım bu sene.