Spor Ali Koç Vizyonu

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,226
Puanı
1,060
Fenerbahçe'ye 2018 yılında büyük umutlarla başkan oldu, vizyonundan söz etti ve her sezon takıma yeni oyuncular doldurdu, teknik direktör değişikliklerine gitti.

2018-19: Philip Cocu, Erwin Koeman, Ersun Yanal
2019-20: Ersun Yanal, Zeki Murat Göle, Tahir Karapınar.
2020-21: Erol Bulut, Emre Belözoğlu.
2021-22: Vitor Pereira, Zeki Murat Göle, İsmail Kartal.

Sezon başında göreve başlayan hiçbir teknik direktör, sezon sonunu göremedi.

Reactions: Yakamoz-Asi
Aziz Yildirim Vizyonundan iyidir.

Reactions: Araf
Aziz Yıldırım vizyonu daha iyi aksine, en azından Ali Koç gibi amatörce hareketler yapmıyordu. Belki mali açıdan kulübü sıkıntıya uğratmış olabilir ama Ali Koç gibi amatör değildi.

Tam bir kabadayi Aziz Yildirim. Mali aci, bir kulübün olmazsa olmazi. Fenerbahce bugün bu halde ise, büyük pay Aziz Yildirim'a aittir.

Ayrica benim Fenerbahce'yi birakma sebebimdir Aziz Yildirim. Alex de Souza gibi efsane bir oyuncuyu gönderme bicimi kesinlikle tahammül edilemez bir durum.

Reactions: 12.Adam
Bu detayları bir kenara bırakarak söylüyorum bunu, Ali Koç'la kıyaslama yaparak. Diğer türlü elbette takımı birçok anlamda sıkıntılara soktu. 2010'dan önce de iyiydi aslında, 3 Temmuz süreciyle birlikte biraz değişti. 3 Temmuz süreci birçok şeyin değişmesine neden oldu. Hiçbir şey yapmasa, diğer branşlarda bir şeyler başardı. Mali açıdan ne yapıp ne yapmadığı da önemli ama sadece mali olarak düşünemeyiz, kulüp şirket değil.

Vay be, demek zamanında Fenerbahçe taraftarıydın, Gökhan'la Caner gibi saf değiştirdin.

Ali Koc gelerek bir nebze de olsa kabadayilik gitti. Finansal durumlar tüm takimlarin kötü zaten, ama en azindan dogru dürüst üzerinde calisan bir Ali Koc var benim gördügüm kadariyla (diger takimlarla kiyaslarsak).

Alex de Souza'nin gitti gün bitti benim icin Fenerbahce.

Reactions: 12.Adam and Araf
Kabadayılık gitti mi? Aziz Yıldırım gibi teknik direktörden fazla ön plana çıkıyor ve hepsinde de saçma sapan çıkışlar yapıyor. Belki bir tık daha ılımlı.

O zaman Beşiktaş'ı da tutmayacaktın. @DarkLegenD ve @Gerekli24, gerçek Beşiktaş taraftarı değilmiş bakın.

Beşiktaş vefali takimdir, öyle kabadayilik yoktur.
Koc tabi ki daha ilimli. Soruyorum sana. Koc mu, Yildirim mi diye sorsalar, Yildirim diyecek halin yok herhalde.
Yoksa Burak Elmas'i mi isterdin

Reactions: Araf
Beşiktaş vefali takimdir, öyle kabadayilik yoktur.
Koc tabi ki daha ilimli. Soruyorum sana. Koc mu, Yildirim mi diye sorsalar, Yildirim diyecek halin yok herhalde.
Yoksa Burak Elmas'i mi isterdin
Efendi Beşiktaş'ı @xdragxx anlatsın, hafızası benden iyidir.
Ali Koç'un ılımlı olması, sence sportif anlamda başarı getirmiyorsa, bunun bir önemi var mı? Bu şartlar altında kime sorarsan sor, "Aziz Yıldırım" der. Aziz Yıldırım'dan soğuyan milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, şimdi Ali Koç yüzünden Aziz Yıldırım'ı arar oldu. Mali açıdan bakmıyorum ya da geçmişteki Alex ya da herhangi bir olay yönünden bakmıyorum, sadece sportif başarı yönünden bakıyorum şu anda.

BJK söz konusu olunca elindekiler bitti, topu hemen at dimi.
yok öyle camur atip kacmak.
bak senin yüzünden @DarkLegenD hain diyor.

Koc giderse, kim gelirse gelsin, Yildirim gelmesin. Net. Türk futbolu adina büyük kayip olur.

Reactions: DarkLegenD
BJK söz konusu olunca elindekiler bitti, topu hemen at dimi.
yok öyle camur atip kacmak.
bak senin yüzünden @DarkLegenD hain diyor.

Koc giderse, kim gelirse gelsin, Yildirim gelmesin. Net. Türk futbolu adina büyük kayip olur.
Toprağım ben zaten "gelsin" demiyorum ki, ben sadece Ali Koç'un sportif anlamda başarısız bir tablo çizmesi, Aziz Yıldırım'ı dahi arattığını söylemek istiyorum. Ben Aziz Yıldırım'ı da, Ali Koç'u da istemiyorum. Aziz Yıldırım defteri kapandı, Ali Koç'un defteri de zaten hiç açılmamalıydı. Birisi mali açıdan sıkıntı yaşattı, biri sportif açıdan, ikisi de iki konuda da başarılı değildi.

Beşiktaş efendi mefendi değil. 3. büyük olduğu için kimseyle araları o kadar bozuk değil aradan sıvışıyorlar.

Reactions: Araf and 12.Adam
Bjk a geçmende seni ne cezbetti?