Ali Eyüboğlu'ndan Yılmaz Erdoğan'a: "Demet Akbağ Olsun!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,548
Reaksiyon puanı
56,780
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ali Eyüboğlu, Yılmaz Erdoğan'a yeni dizisi için 'Demet Akbağ olsun' tavsiyesinde bulundu!

yilmaz-erdogan-ve-demet-akbag-cok-guzel-12751517_9047_m.jpg


Yapımcılığını BKM Film'in üstleneceği, senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın yapacağı, başrolünde Yılmaz Erdoğan'ın yer alacağı ve eşi ile tartıştıktan sonra arası limoni olan oğlunun evine giden, gittikten sonra da salgın nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen bir baba ve oğlunun hikayesini anlatacak dizi için Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesinde bir yazı kaleme aldı.

Eyüboğlu'nun, Yılmaz Erdoğan'ın sosyal mesafe dizisi başlıklı yazısında şu ifadeler yer aldı:
Yılmaz Erdoğan, evde karantina günlerinde ‘Babam ile Sosyal Mesafe’ adlı bir dizi senaryosu yazdı ve bunu Instagram’dan açıkladı. ‘Münaşaka’ adlı tek kişilik oyununa 11 yaşındaki oğlu Rodin’le yaşadıklarını ekleyerek kendisini izlemeye gelenleri güldüren Erdoğan, dizisinde koronavirüs sonrası başlayan evde karantina günlerinin mizahını ise ‘baba’ ile ‘oğlu’ üzerinden yapacak. İki cümleyle dizinin özeti şu: Eşiyle tartışan adam evi terk edip, oğlunun yanına gider. Devlet, salgın yüzünden sokağa çıkma yasağı ilan edince araları limoni olan baba ve oğlu, günlerce aynı evde baş başa kalınca olanlar olur. Baba rolü Erdoğan’ın, oğlunu canlan-dıracak oyuncu ve ‘Babam ile Sosyal Mesafe’nin kanalı iki hafta içinde belli olacak.

Bakalım ortaya Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden nasıl bir korona ve evde karantina mizahı çıkacak? Erdoğan, keşke Demet Akbağ’a da ‘eş’ rolünü yazsa, o zaman dizi daha da eğlenceli olur. Böylece yapım ‘erkek muhabbeti’nden kurtulup, televizyon dizilerini domine eden kadın seyirciyi de yakalamış olur.
 
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,534
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Zaten BKM'de o rol için Demet Akbağ ve Devrim Yakut'tan başka birisi mi var?
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Ya ne olacağıdı. :A Bu ikili her zaman izletiyor kendini. :bhr: