Ali Berge 'Ben Bu Cihana Sığmazam' Kadrosunda | ATV

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,489
Puanı
610

Oktay Kaynarca-KYN Yapımevi'nin yapımcılığını üstlendiği, Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği, başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban'ın yer aldığı, atv'nin sevilen dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor.

Sevilen dizinin yeni sezon kadrosuna Cem Uçan, Erdal Hanedar, Aykut Yılmaz, Berfe Sancak ve Şevket Çapkınoğlu dahil olmuştu.

Son olarak 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde rol alan oyuncu Ali Berge diziye dahil oldu.

Ali Berge dizide, Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Cezayir Türk'ün yeğeni Dursun karakterini canlandıracak.

'Ben Bu Cihana Sığmazam' yeni sezon bölümleriyle Eylül'den itibaren her Salı atv'de !

Gayet iyi isim, bakalım dizi 6 ve üzeri alacak mı hep?
Dizi geçen sene 6'dan düşmedi, deprem sonrası her dizi gibi BBCS'de reyting düşüşünden nasibini aldı.

Dizi sağlam bir senaryo ile 8+ alabilir yine ilk bölümlerdeki gibi. 6+ garanti zaten. Oktay Kaynarca'nın kendi kitlesi yeter.

Reactions: ömer karataş
Herkes senaryodan şikayetçi. Düzelmezse düşer 4'e.

cezayirin yiğeni tıfıl biri olmamalıydı heybetli bir çocuk olabilirdi ghbg deki jön çocuk olabilirdi mesela

GHBG'de performansını beğendiğim 2-3 genç oyuncudan biriydi. Bence iyi transfer ama daha sağlam hamleler lazım.

cezayirin yiğeni tıfıl biri olmamalıydı heybetli bir çocuk olabilirdi ghbg deki jön çocuk olabilirdi mesela
İki tane yeğeni varmış diğerini de görelim bakalım

Herkes senaryodan şikayetçi. Düzelmezse düşer 4'e.
Düzelir bu sezon senaryo. Ama yinede düzelmezse bile 4'e düşmez sezon içinde bana göre yani, bu sadece bir düşünce
Oktay Kaynarca seyirciyi nasıl çekeceğini az çok biliyor

Sağlam bir kötü adam gelmeli insanlar karizmatik kötü adamları sever Ünal Kaplan'ın kötü olduğunu biliyorduk,sevmiyorduk ama yinede sahnelerini iple çekiyorduk.