''Ali Baba ve 7 Cüceler'' Filmine Sürpriz İsimler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Ali Baba ve 7 Cüceler filminin kadrosuna sürpriz isimler!

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz filmografisinin hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki Ali Baba ve 7 Cüceler'e, türkücü İzzet Altınmeşe ve oğlu Fırat Altınmeşe katıldı.

Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Duygu Bal ve Bahtiyar Engin'in de rol aldığı filmin çekimleri başladı. Film setinden ilk fotoğrafları “ABv7C filmimize yarın sabah başlıyoruz. Heyecanlı ve mutluyum. Başarı dileyen dostlarıma teşekkürler... Kıymetli ekip arkadaşlarıma sevgiler” notuyla paylaşan Cem Yılmaz'ın yeni filmi merakla bekleniyor.

Yine güzel bir iş olacak gibi, yeni sezonun merakla beklediğim filmlerinden.

Duygu Bal mı.
Değişik bir transfer olmuş.

Evet geçen sezon vardı voleybolcu

Pek ısınamadım,yine de izlerim,Cem Yılmaz işi nasıl olursa olsun izlenir,gişede başarılı olur zaten
Ben izlediğimde yoktu, erkenden elenmiş olmalı.

Cem Yılmaz'ın filmleri izleniyor da çok reklamını yapmıyor mu? Hergün haberi yapılınca, film hakkında her şeyi öğrenilince sürprizi bozuluyor sanki.

Evet filmleri çok konuşuluyor hep,kendisi sağlıyor zaten.Zaten reklam her türlü fayda sağlar filme.Yine bolca konuşulur,iyi de hasılat elde eder

süper olacak bu filmi gerçi cem yılmazın filmlerinin kötü olması gibi bi seçenek yok insanın tadı damağında kalıyor filmlerin

@sürgünüm geçen yıl 3 adam video bile çekmişti Duygu için.
Ahmet Duygu Koşşşşş diye bağırıyordu. Maşhurdur Duygu.
Kalbim 3.5 atıyor lafları falan.

@sürgünüm geçen yıl 3 adam video bile çekmişti Duygu için.
Ahmet Duygu Koşşşşş diye bağırıyordu. Maşhurdur Duygu.
Kalbim 3.5 atıyor lafları falan.
Geçen yıl sonradan beni @ABAY_06 alıştırdı Survivor'a, ilk başları hatırlamıyorum.

Ben daha çok Survivor'un 10 yıl önce başladığı ilk zamanları biliyorum. Arada geçen zamanda iş güç izleyemedim.

Duygu Bal nedir ya.

Cem Yılmaz varsa diğer oyunculara pek bakmam, Cem Yılmaz zaten tek başına götürüyor filmi.
Bekliyorum filmi.