Ali Ayşe'yi Seviyor Gün Değiştirdi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,716
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Fox TV'de Pazar akşamları 19.45'de ekranlara gelen, baş rollerinde Hakan Yılmaz, Nur Erkul gibi isimlerin bulunduğu Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi gün değiştirdi. Dizi artık Perşembe akşamları ekranlara gelecek.

Ali Ayşe'yi Seviyor yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.45'de Fox TV'de!

Dizinin yerine ise Fox TV'nin yeni dizisi Karagül yayınlanacak.

Bu durumun Ali Ayşe'yi Seviyor dizisine ne katkı sağlayacağı ise şimdilik belirsiz.

i9mFfF4G0d93CYZN8N9PrcDS.jpg

Perşembe akşamı Zengin Kız Fakir Oğlan var maalesef izleyemem, tekrarlarından izlerim artık. :)

Bence 13. bölümün sonunda yayından kaldırılır.

Direk Dizi bitti haberi yayinlansa bundan daha iyidir. Persembe nedir ya...

Yeni gününde basarili olacagibi dusunmuyorum..

FOX'un perşembeye aldığı dizi direk biter zaten, dizi Show'da başlasa daha uzun ömürlü olabilirdi. :)

Ne güzel Pazar günü yayınlanıyordu ve ben izliyordum. Perşembe gününe almaları çok kötü oldu. Böylece izleme ihtimalim suya düştü. Fox TV'nin diziyi harcadığı bir gerçek. Çok iyi bir diziydi oysa ki.

8. bölüm baya güzeldi aslında, dizi tam güzel ilerlemeye başlamışken bu gün değişikliği hiç olmadı. Güzelim kadroyu harcadılar. Bari Çarşamba'ya alsalardı, Güldür Güldür Çarşamba PT-2'de daha iyi izleniyordu. :)

Perşembe mi? :q ZKFO var o gün. Buna bakan olmaz.

Dizinin sonu yakın gözüküyor. Bunda ana etken senaryo bence. Son bölümlerini izlemedim ama ilk bölümlerde iyi espriler, iyi karakterler olmasına rağmen senaryo pek başarılı değildi, kendini tekrarlayan bir yapıya sahipti. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy