Ali Şan Öldü

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,411
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
[h=1]Karı-koca kavgasında acı olay[/h]Antalya'da eşiyle kavga eden ve ardından cama yumruk atınca kolunda kesiler oluşan Ali Şan (41), kaldırıldığı hastanede öldü.
Edinilen bilgiye göre Kepez İlçesi Yeni Emek Mahallesi, 2440'üncü Sokak'ta gece meydana gelen olayda 6 çocuk babası Ali Şan (41) ile eşi Dilek Şan (37) arasında tartışma çıktı. Eşlerin tartışması daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sinir krizi geçiren Ali Şan, cama sert bir yumruk atınca kolu ve karnında kesiler oluştu.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ali Şan, kurtarılamadı.

Olay sonrası fenalık geçiren Dilek Şan ise Akdeniz Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
397643814459.jpg



 


İnsanları yanıltan bir başlığın neresi bal gibi olmuş? Ben başlığa korkuyla girdim.Yapılmak istenen belli.İlgi çekmek.Ama ilgi çekmek insanları yanıltarak olmamalı.Hele ki ölüm gibi bir konuda.Neyse konuşmaya değmez.
Ben Olmuş Diyorum Allah Allah[sm=s20.gif]