Aynen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galip Derviş'teki hali güzel bence.![]()
Bully post: 1414624' Alıntı:Özledik kendisini. Galip Derviş başlasa da izlesek.![]()
çocuklarduymasın post: 1414645' Alıntı:Çok güzel bir kadın Maşallah alan yaşadı
- - - Ekleme - - -
Gece tekrarları oluyor Kanal D de
Bully post: 1414664' Alıntı:Zaten kaçırmadan izledim ben diziyi ama tekrar tekrar da izlemem herhalde. Yeni bölümleri bekleyeceğiz artık![]()
23 gibi başlıyor zaten.çocuklarduymasın post: 1414689' Alıntı:Perşembe olması kötü tekrarlarına bakarım ancak![]()
Reytinger post: 1414693' Alıntı:23 gibi başlıyor zaten.![]()
çocuklarduymasın post: 1414689' Alıntı:Perşembe olması kötü tekrarlarına bakarım ancak![]()
Başka bir güne alınırsa izlemeni tavsiye ederim.çocuklarduymasın post: 1414700' Alıntı:Vadi 23:30 gibi bitiyor.Sonra da Nihat Hatipoğlu hocam var
Reytinger post: 1414703' Alıntı:Başka bir güne alınırsa izlemeni tavsiye ederim.![]()
çocuklarduymasın post: 1414707' Alıntı:Çarşamba en müsait gün veya hafta sonu
- - - Ekleme - - -
İlk sezonuna baktım zatenAma bazı bölümlere bakamadım
Bully post: 1414709' Alıntı:Çok tekrarı veriliyor zaten aga elbet rastlarsın netten de takip etmene gerek kalmaz.![]()
çocuklarduymasın post: 1414714' Alıntı:Zaten istesem de netten bakamam agaKotalı
İzlemeye çalışırımBully post: 1414721' Alıntı:Tüh.Boşver aga zaten dizide olaylar birbiri ardına gelişmiyor. Her bölüm başka konusu oluyor. Bir bölüm izlemeyince bir şey kaybetmiyorsun yani. Bir de zaten yeni bölümden sonra 2 tekrar falan verilir. Onları kaçırmamaya çalışırsın.
![]()