S.G.A.T. Konu Sahibi Emekli Katılım 12 Şubat 2012 Mesajlar 24,456 Reaksiyon puanı 10,006 Puanı 1,061 Konum Azerbaijan 21 Şubat 2018 #21 Çiğdem-' Alıntı: @gözlemci de bizim kulüpten @turkuazz @S.G.A.T. da @yatutarsa ı Tilki Kıza tapanlar kulübüne eklemiş Gülşenci birine yakışmadı @eskici Daha çok Beşiktaşımıza üzüldüğüm için yataklara düştüm adamımızı atmasalar yenemiceklerdi @Sherlock Genişletmek için tıkla ... @dreamy de artık bir ATT üyesi
Çiğdem-' Alıntı: @gözlemci de bizim kulüpten @turkuazz @S.G.A.T. da @yatutarsa ı Tilki Kıza tapanlar kulübüne eklemiş Gülşenci birine yakışmadı @eskici Daha çok Beşiktaşımıza üzüldüğüm için yataklara düştüm adamımızı atmasalar yenemiceklerdi @Sherlock Genişletmek için tıkla ... @dreamy de artık bir ATT üyesi
S Sherlock Süper Emekli Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 32,129 Reaksiyon puanı 49,002 Puanı 1,060 Konum İstanbul 21 Şubat 2018 #22 Çiğdem-' Alıntı: @gözlemci de bizim kulüpten @turkuazz @S.G.A.T. da @yatutarsa ı Tilki Kıza tapanlar kulübüne eklemiş Gülşenci birine yakışmadı @eskici Daha çok Beşiktaşımıza üzüldüğüm için yataklara düştüm adamımızı atmasalar yenemiceklerdi @Sherlock Genişletmek için tıkla ... Yenemeyeceklerine inandın mı gerçekten?
Çiğdem-' Alıntı: @gözlemci de bizim kulüpten @turkuazz @S.G.A.T. da @yatutarsa ı Tilki Kıza tapanlar kulübüne eklemiş Gülşenci birine yakışmadı @eskici Daha çok Beşiktaşımıza üzüldüğüm için yataklara düştüm adamımızı atmasalar yenemiceklerdi @Sherlock Genişletmek için tıkla ... Yenemeyeceklerine inandın mı gerçekten?
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 21 Şubat 2018 #23 Sherlock' Alıntı: Yenemeyeceklerine inandın mı gerçekten? Genişletmek için tıkla ... Adamımızı atmasalar yenemiceklerdi eksik herkes yenilir onlarda insan
Sherlock' Alıntı: Yenemeyeceklerine inandın mı gerçekten? Genişletmek için tıkla ... Adamımızı atmasalar yenemiceklerdi eksik herkes yenilir onlarda insan
Y yatutarsa Favori Üye Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 19,996 Reaksiyon puanı 13,228 Puanı 1,060 21 Şubat 2018 #24 S.G.A.T.' Alıntı: ATT - Aleyna Tilki Team Aynen Genişletmek için tıkla ... Ben ilk ATF'lerdenim zaten.
S.G.A.T.' Alıntı: ATT - Aleyna Tilki Team Aynen Genişletmek için tıkla ... Ben ilk ATF'lerdenim zaten.