Aleyna Tilki'nin Yeni Klibine Dair Detaylar!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
yildiz-tilbe-103612LR.jpg
Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz haftalarda bir Yıldız Tilbe şarkısı söyleyeceği öğrenilmişti ve yeni klibi merakla bekleniyordu.

Bu şarkıya ait ayrıntılar netleşti. Şarkıcı, 1994 yılında Yıldız Tilbe'nin ilk albümü Delikanlım'da yer alan Yalnız Çiçek'i kliplendireceğini belirtti. Tilki, “Müzik anlamında ters köşe olacak mı?” sorusuna da cevap verdi. Genç şarkıcı, “Benim her yaptığım ters köşe. Her bir yönümü yeni bir projede gösteriyorum. Aslında Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor. Bendeki sanatçı ruhu. Hatta popüler kültürden çok uzakta bir ruh var. Bunu inşallah bir gün gösterme şansı yakalayacağım” şeklinde konuştu.

Yeni düzenlemesini Emrah Karaduman'ın yapacağı şarkıyla Aleyna Tilki, yükselişini sürdürebilecek mi şimdiden merak konusu.
Şarkının orijinal versiyonu:

Bekliyoruz :X Emrah Karaduman, Ozan'dan daha iyi düzenleme yapar:A @Çiğdem- Emrah Hasta gibi düzenleme yaparsa şaşmam:A Aleyna bide o tarz söylüyormuş @Billy Kane :F

Ne olmamiş @S.G.A.T. söylermisin ne olmamiş :A Bu saate napıyosun hem? Dizi de izlemiyorsun gelip yorum yapasın bu saate? Daha geçen uyucam diyip gitmiştin bu saate:X Git zıbar:F

Bekliyoruz :X Emrah Karaduman, Ozan'dan daha iyi düzenleme yapar:A @Çiğdem- Emrah Hasta gibi düzenleme yaparsa şaşmam:A Aleyna bide o tarz söylüyormuş @Billy Kane :F

Ne olmamiş @S.G.A.T. söylermisin ne olmamiş :A Bu saate napıyosun hem? Dizi de izlemiyorsun gelip yorum yapasın bu saate? Daha geçen uyucam diyip gitmiştin bu saate:X Git zıbar:F
Tamamen olmamış. :A Emrah vs Ozan konusuna hiç girmiyorum şakası bile olmamış. :A Aleyna ile ufaktan dalga geçme durumu var Allah çarpar hiç olmamış. :A Olmamış oğlu olmamış. :A

Tamamen olmamış. :A Emrah vs Ozan konusuna hiç girmiyorum şakası bile olmamış. :A Aleyna ile ufaktan dalga geçme durumu var Allah çarpar hiç olmamış. :A Olmamış oğlu olmamış. :A
Emrah vs Ozan için attım:A Cevapsız Çınlamayla - O Sen Olsan Bari'yi ynıyı kefeye koydugun için olmamiş attım. Kulakların pas tuttuğu için olmamiş attım. Benim sözümün üstüne söz söylediğin için olmamaiş attım. Bu saatte bana bunu yazdırdıgın için olmamaiş attım:A

Bu kızdan artık öğğğğ geldi valla.
Adam akıllı konuşsa bana batmaz ama bu egosu tavırları yüzünden şarkılarını seveceğim varsa da sevemiyorum. Gerci zor biraz sevmem bana hitap etmiyor.

Son düzenleme:
Yanlış bakış açısı :A Yıldız gitmiş Aleyna babaya, ben bu şarkıyı parlatamadım, ne olur sen bir el at da şarkım senin sayende hit olsun demiş. Aleyna da iyi madem söyleyeyim bari demiş :A
Hit şarkısını emanet edememiş :F @xemrexxx sevinsin ünlü bir şarkılarının içine edemicek Aleyna :A