Aleyna Tilki Yaza İki Şarkı Çıkaracağını Açıkladı!

Turkuazz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,230
Puanı
860

Şarkıcı Aleyna Tilki iddialı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.Etilerde bir alışveriş merkezinde muhabirlerle sohbet eden Aleyna Tilki çok iddialı projelerle hayranlarının karşısında olacağını söyledi.Projeleri hakkında konuşan Aleyna Tilki Projeler geliyor,hemde çok fena geliyor,önceki şarkıdan farklı olacak,sürprizi kaçmasın yeni birşey deniyorum dedi.Yeni projesinde Ozan Çolakoğlu ile çalışacağını söyleyen Aleyna Tilki bu benim hayalimdi,bir değil,iki şarkıyla damgamı vuracağım,Yani anlayacağınız bu yaz benim yazım olacak.'' dedi.

yeni şarkıları bence elinde patlayacak bizde bu veletten kurtulucaz ayoll

Son şarkısını hiç dinlemedim, pop olduğu sürece de dinleme gereği duymam fakat keşke Rock - Türk halk müziği dalında ilerleseydi. Şu sese sahip birinin ileride Selda Bağcan misali efsaneye oynaması sürpriz olmazdı, ama ne yazık ki popüler kültürü, daha çabuk şöhret olmayı seçti.

daha piyasada bir şarkısı bulunuyor ama kendini star ilan etmiş,bu açıdan da sınıfta kalmış biri
dünya starı olucakmış birde ayoll okadar iyi olsaydı çıkış yapan kadın olrudu aday bile göstermedi bunu altın kelebek şarkısı yılın şarkısı seçilirdi ne bir ödülü var nede bir albüm satış başarısı var geçen yazın kadın şarkıcısı derya uluğdu kız ödülünüde aldı

yaptığı açıklamalarda oldukça tutarsız,daha bir şarkısı piyasada ama yaptığı açıklamalarda dünya starıyım diyor

Piyasa şarkısı + Biraz klipte kendini gösterecek+ Birkaç magazin haberi yada gaf
Bunları yaparsa tamamdır.