Aleyna Tilki: Yarı Dünya Starıyım!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,977
Puanı
710
Genç şarkıcı röportaj verdi!

Klibinin çalıntı iddialarına şu şekilde cevap verdi:
''Benzetmeleri normal, çünkü o kalitede bir klip. Britney Spears’ın klipleri kalitesinde bir klip çekince insanlar bunu yadırgadılar. Britney ilk çıktığında 17 yaşındaydı. Ben de 17 yaşındayım. 17 yaşındaki çocuklar birbirlerine benzer kıyafetler giyerler. İki kulak bağlarlar. Benzer koreografilerde dans ederler. Yaşlar aynı. Yoksa sonuna kadar özgün bir klip olduğunu düşünüyorum. Ben bugüne hiçbir klipte havuzda boğulan bir ayı görmedim. Dans edilecek yerin düz ve pürüzsüz olması lazım. Bu da benziyorsa... Türkiye’de halıflekste dans ediyorlar genelde, bence o yüzden yadırgıyorlar.''

Emrah Karaduman ile ilgili aşk söylentilerini de yalanladı: ''Emrah hayatımdaki çok çok önemli bir insan. O benim hem her şeyim, hem de hiçbir şeyim. Genel olarak sevgililik bana basit gelen bir kavram. Ben kimseyle sevgili olmam. Çünkü bir ilişkiye isim koyduğunuz zaman o ilişki çok kötü bir noktaya gidiyor. Zaten bir gün yaşımı alınca bir evlilik yaşayacağım. O zamana kadar kimseyle böyle bir şey yaşamayı planlamıyorum.''

''Bu yaşta ego fazla değil mi?'' sorusuna ''Normal bence. Bana egolu, burnu havada şeyler yakıştırdılar ya, ben de onların bu söylediklerine layık oluyorum. Böyle bir özelliğim var.'' diye yanıt verdi.

Kendisini yarı star olarak değerlendiren Aleyna Tilki 10 yıl sonra Los Angeles'ta konser verme ihtimalinin %95 olduğunu belirtti. Eğer veremezse çocuk yapıp ev hanımı olacağını söyledi.

KENDİME GICIK OLUYORUM
''Sahnede bile bazen şarkıyı öyle bir söylüyorum ki dikkatim dağılıyor. O zaman ben böyleysem insanlar ne yapsın dedim. Kendimi izlerken mesela bazen gıcık oluyorum. 'Kendini ne zannediyor' dediğim bile oluyor kendim için. O yüzden milleti anlıyorum. Saygı da duyuyorum bu yüzden.''

SONRAKİ PROJESi NE?
''Emrah’a tekrar bir proje yapacağız. 'Cevapsız Çınlama'ya rakip getireceğiz. Birkaç aya çıkar. Yıldız Tilbe’nin albümünde yine Türkiye standartlarından çok daha farklı bir sound’la Emrah’ın aranjesini üstlendiği bir cover yaptık. O çıkacak. Sonrası için de şarkı arıyorum. Dünya starı olmak bir şarkıya bakar.''

Müziği ile dünya listelerinde bence Dünya Starı olacak bu kız ben inandım.:A

Ama bi proje olduğu da belli:A

Yıldız Tilbe’nin albümünde yine Türkiye standartlarından çok daha farklı bir sound’la Emrah’ın aranjesini üstlendiği bir cover yaptık

ayy hadi geçmiş olsun @xemrexxx yıldızın hangi şarkısının içine ettiler acaba allah düşmanımın basına vermesin böyle birşey :A :A :A @sokak sanati @Harunnn60 @turkuazz @Forumdash

Ben de kendime gıcık oluyorum.
O yüzden seviyorum bu kızı :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd