Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'li 'Exxen' Dizisini Kim Yönetecek?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1150757.jpg

Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'li 'Exxen' dizisini kim yönetecek?

Yeni yılda birbirinden iddialı yapımlar ile yayına girmeye hazırlanan Exxen platformunda ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven''in müzikal gençlik dizisinde buluşacakları geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti.

'Arif V 216', 'Kocan Kadar Konuş' gibi sevilen filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunun ise birkaç ekibe birden yazdırıldığı öğrenildi

Adı ve detayları henüz belli olmayan dizi yeni yılda Exxen'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Fazla mı ön yargılıyız acaba ya? Bence gayet iyi iş de çıkabilir, aklıma müzikal komedilerden 'MUCK' dizisi geldi. Yine güzel işlerden 'Hepsi Bir' geldi. Gayet hem müzikal hem de gençlik işleriydi. Neden ilgi görmesin? Oyunculukları sırıtmazsa ki yönetmene de güveniyorum güzel iş çıkacaktır. :X

Kadroda tanınmayan genç isimler olabilir bence, yeni isimler parlatılabilir.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Ekibe bak Şampiyonlar Ligi gibi. Türk dizi sektörü gün geçtikçe kalitesini artırıyor. Bu tarz projeler devam ederse Exxen Netflix'i Türkiye piyasasından silecektir.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bir kaç şarkısı sevildi diye Alenya Tilki ve sponsorlar ile şampiyon (!) olan Cemal Can Canseven'le dizi yapmayı Acun'dan başkası akıl edemezdi. Kıvanç Baruönü böyle bir diziye fazla bir yönetmen olmuş.

Platformun "yeni" Sihirli Annem ile en az izlenen içeriği olacağını düşünüyorum.

Fazla mı ön yargılıyız acaba ya? Bence gayet iyi iş de çıkabilir, aklıma müzikal komedilerden 'MUCK' dizisi geldi. Yine güzel işlerden 'Hepsi Bir' geldi. Gayet hem müzikal hem de gençlik işleriydi. Neden ilgi görmesin? Oyunculukları sırıtmazsa ki yönetmene de güveniyorum güzel iş çıkacaktır. :X

Kadroda tanınmayan genç isimler olabilir bence, yeni isimler parlatılabilir.
Olabilir ama esas mesleği oyunculuk olmayan ve özellikle sevmediğim tipler de olunca ön yargılı olabilirim ama bence değilim :A Yeni genç isimler tanınabilir ondan dolayı hak veriyorum.
Bir kaç şarkısı sevildi diye Alenya Tilki ve sponsorlar ile şampiyon (!) olan Cemal Can Canseven'le dizi yapmayı Acun'dan başkası akıl edemezdi. Kıvanç Baruönü böyle bir diziye fazla bir yönetmen olmuş.

Platformun "yeni" Sihirli Annem ile en az izlenen içeriği olacağını düşünüyorum.
Bence popüler isimler olduğu için gayet izlenir Acun da bunu bildiği için yapıyor zaten.