Aleyna Tilki ft Dillon Francis - Real Love | Official Music Video

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,118
Puanı
1,060
Pop müziğin güçlü sesi Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı 'Real Love' çıktı.

Aleyna Tilki'nin dünyaca ünlü müzik adamı Dillon Francis ile beraber yaptığı 'Real Love' şarkısının klibi sizlerle:

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: B4RON and Dosi
Dünyaya açıldı. Çok iyi isimlerle çalışmaya başladı. Bu mu bitmek :A
Kendisi söz ve müzik yazmasın yeter. Bu şarkı güzel.
Tamam millet niye bunla iş yaptı en az 200m+ garanti diye. Ama 2-3 milyonda kalırsa kimse iş yapmayacak ve 2-3 seneye tamamen silinecek...
Bu kızın şansı Emrah Karaduman'dı.

Tamam millet niye bunla iş yaptı en az 200m+ garanti diye. Ama 2-3 milyonda kalırsa kimse iş yapmayacak ve 2-3 seneye tamamen silinecek...
Bu kızın şansı Emrah Karaduman'dı.
Şarkı adamın kanalında yayınlandı ve adamın 1 buçuk ay önce paylaştığı klibin tıklamasını Aleyna 1 günde geçmiş. 2-3 milyonda kalmaz ama eski oranlarda olmaz. Kendi sayfasında paylaşsa daha iyi olurdu.
Kolay kolay silinmez. Her tarzı güzel yorumlayan biri.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Şarkı adamın kanalında yayınlandı ve adamın 1 buçuk ay önce paylaştığı klibin tıklamasını Aleyna 1 günde geçmiş. 2-3 milyonda kalmaz ama eski oranlarda olmaz. Kendi sayfasında paylaşsa daha iyi olurdu.
Kolay kolay silinmez. Her tarzı güzel yorumlayan biri.
ok ok...
Son şarkısı da 10 milyon. Eski sayıların yanından bile geçemiyor 2-3 milyon seviyesine indiği an bitti zaten :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and B4RON
Şarkı 2015-2016 kıvamında DJ şarkısı. 2021-de bu şarkılar yabancı piyasada değer görmüyor. Hatta Aleyna etkisi bile 1 günde 200K izlenmesine yetmiş sadece. İlk yabancı şarkısı ilk gününde 2-3m izlenmişdi yanlış hatırlamıyorsam. Sonra onun da hızla artışı durdu ve kaç ay oldu hala 15m-a bile ulaşmadı. Ayrıca yeni türkçe şarkısı Sır da 10m olamadı.

Maalesef yabancı piyasa için atılımları çok yetersiz ve türk piyasasında da unutulmaya başladı. Neden maalesef diyorum, çünkü sesi çok güçlü. Yabancı piyasada tutunmak için imza atdığı şirket iyi şarkılar vermeli ve PR yapmalı, ve ya kendisi daha özgün şarkılar yazıp tiktok gibi hit üreten app-in yardımını kullanmalı. Mesela son 2 yılda Doja Cat, Megan thee Stallion falan başta olmakla çok fazla yeni isimler piyasada kraliçe haline geldi. Belle Poarch gibi tiktokerler ise müzik piyasasına girdi. Şuanki müzik piyasası böyle irelliyor.

Eğer böyle old fashioned şarkılar ile devam ederse birkaç yıl sonra Aleyna Tilki şuan aldığı 10-15 milyon izlenmeyi bile zor alacak.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Dinlemiştim, fena değildi de Aleyna babadan Türkçe şöyle ortalığı yıkacak bir şarkı gelmesi lazım artık :A
Ozaman al bu haberi :A

• Harika
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Son iki şarkısı acaba Spotify'da boşa mı yer kaplıyor diyorum ama yine de kapatmıyorum:A

Şarkı 2015-2016 kıvamında DJ şarkısı. 2021-de bu şarkılar yabancı piyasada değer görmüyor. Hatta Aleyna etkisi bile 1 günde 200K izlenmesine yetmiş sadece. İlk yabancı şarkısı ilk gününde 2-3m izlenmişdi yanlış hatırlamıyorsam. Sonra onun da hızla artışı durdu ve kaç ay oldu hala 15m-a bile ulaşmadı. Ayrıca yeni türkçe şarkısı Sır da 10m olamadı.

Maalesef yabancı piyasa için atılımları çok yetersiz ve türk piyasasında da unutulmaya başladı. Neden maalesef diyorum, çünkü sesi çok güçlü. Yabancı piyasada tutunmak için imza atdığı şirket iyi şarkılar vermeli ve PR yapmalı, ve ya kendisi daha özgün şarkılar yazıp tiktok gibi hit üreten app-in yardımını kullanmalı. Mesela son 2 yılda Doja Cat, Megan thee Stallion falan başta olmakla çok fazla yeni isimler piyasada kraliçe haline geldi. Belle Poarch gibi tiktokerler ise müzik piyasasına girdi. Şuanki müzik piyasası böyle irelliyor.

Eğer böyle old fashioned şarkılar ile devam ederse birkaç yıl sonra Aleyna Tilki şuan aldığı 10-15 milyon izlenmeyi bile zor alacak.
O kadar doğru yerlere parmak basmişin ki (kaşe,mühür,imza) bişeyi unutmuşun. Hepsi rap kültüründen sanatçılar:X Malasef Aleyna rap yapmaya kalksa Reymen gibi bi şarkı çıkarır ortaya:A

Latin müziği havasında Sefo gibi ya da Ezel ft Murdo Aya gibi bişeyler yaparsa yine kasıp kavurur. Ama ingilizce rap beklemiyorum Aleyna'dan bu saatten sonra. Bu elektronik-pop'u bile becerememişken. Emrah'la başarabilir mi Elektronik-pop evet başarir. Ama yurtdişina acılamaz:X

• Beğendim
Reactions: Ahmed