Aleyna Tilki 22 günde 100 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
Türk klipler arasında 24 saatde en çok izlenme rekoru kıran Aleyna Tilki, en kısa zamanda 100 milyon izlenmeye ulaşarak bir rekora daha imza atdı.

Sözü müziği Ersay Üner'e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ve klip yönetmenliğini Serdar Börcan'a ait şarkının klipi 22 günde 100 milyon izlenmeye ulaştı.

İyi reklam yaptı ve karşılığını da aldı tebrikler. Şarkı güzeldi zaten. He bu kadar hızlı bir şekilde yükselmesi kesinlikle yaptığı açıklamalarla yarattığı sükselerden kaynaklı ama en azından başardı.

Bahanelere gerek yok; şarkı harika, ses harika, bu sonuç çok normal.

Seni de dövmek gerek, eşeği salıcaksın suya gitti diye ama hiç gelmeyecek

Sen konuya bak konuya
senin tarkan bir ayda 70m yapmişti dimi
Aleynanın daha 1 haftası var ve 30milyon daha fazla izlenmiş
bu kesin şımarık şımarık konusuyordur kızlarla onlarda bunu arasına alıp saçını başını yoluyorlarmış

bu kesin şımarık şımarık konusuyordur kızlarla onlarda bunu arasına alıp saçını başını yoluyorlarmış
Yok yazdiğin senaryoya inanmıyorum
bence senin gibi kızı çekemeynler vardır. Artık inanıyorum
hani kızlar diyor ya gördüğüm yerde saçını başını yolucam diye heee işte sende gördüğün yerde kıza saydırıyorsun

haahah aa hadi oradan bee durduk yere kimse kismeyi dövmez ben 1 numarayım sizler benim fanlarımsınız beni parmakla gösterin falan demiştir onlarda gebertirim kız seni gerisi malum

haahah aa hadi oradan bee durduk yere kimse kismeyi dövmez ben 1 numarayım sizler benim fanlarımsınız beni parmakla gösterin falan demiştir onlarda gebertirim kız seni gerisi malum
Durduk yere saldırılıyor beee!! Şekil 1 = sen
kız sana naptı mesala

ben onun şımarık açıklamalarından sonra saldırıyorum okuldada yle oluyordur
Handem şarıkısında diyorki;"öldürmek için insan ikna eder kendini"

Sen de herşeye bi bahane buluyorsun
öldürsen kızı mahkemede tahrik indirimi alıp, paçayı yırtarsın

Handem şarıkısında diyorki;"öldürmek için insan ikna eder kendini"

Sen de herşeye bi bahane buluyorsun
öldürsen kızı mahkemede tahrik indirimi alıp, paçayı yırtarsın
Hhahah dengimde değil zaten 9 yaş var aramızda dizilerde 10 yaş büyük olanlar anne rolu yapıyor mesala

hhaha yaş olarak dedim hemen şey etme
ama görünüş olarak o benim ablam olur cebimden çıkartırım ben bunları
Evet Alena senden büyük görünüyor. Aleynaya herkes yürüyor, sen hala kısmet bekliyorsun
kızz kısmet geliyor mu gerçekten sana asafsdaafa

Sonuna kadar hakediyor, kısa zamanda 200 milyon olur.