Alex ve Baroni Gs Derbisinde Olmayabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,456
Puanı
1,060
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği maçında Fenerbahçeli oyuncuların Galatasaray maçını düşünerek sarı kart görüp cezalarını Ankaragücü maçında çekmek istemelerinin kasıtlı bir davranış olduğunu iddia eden grubun açıklaması şöyle:

''Fenerbahçe - Gençlerbirliği karşılaşmasında maç 60. dakikada 4 - 1 olduktan sonra Fenerbahçeli Alex, 62. dakikada, Baroni de 64. dakikada bilinçli olarak (kendileri de bilinçli olarak gördüklerini saha içinde bunu kenar yönetimlerine beyan etmiştir) sarı kart görmüş ve Ankaragücü maçında oynamayarak bir sonraki Galatasaray derbisinde oynamayı garanti altına almışlardır.

Oysa TFF Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesinde bilinçli kart görme ile ilgili olarak; "Müteakip müsabakalardaki ceza durumunu düşünerek bilinçli olarak sarı veya kırmızı kart gören futbolculara iki müsabakadan men cezası verilir." denilmektedir.

Şimdi kural koyucuların kuralları adaletli bir şekilde uygulamasını bekliyoruz. Yeni federasyonun alacağı, daha doğrusu alması gerektiği ilk kararı merakla bekliyoruz.''

Alex pek formda değil zaten fazla etkilemez takımı ama Cristian önemli, yerini dolduramayız. O bölgede kadroda alternatif yok zaten...

böyle bir şey olmaz çünkü aynı şey ujfalusi'ye de aynı şey olmuş kesinlikle olmaz

kim oynuyosa oynasın biz galatasaray gibi oynarsak rahat alırız maçı

Ya bu galatasaraylılara ciddi anlamda acıyorum şimdiden kara kara fb deplasmanını düşünüyorlar ve gizli gizli lobi yaparak yok efendim neymiş alex ve baroni bilerek sarı kart görmüş 2 maç ceza almaları gerekiyormuş nerden biliyorsunuz bilerek kart gördüklerini hadi diyelim bu söylentiler doğru bugüne kadar ilk defa mı yapıldı bu olay sanki gsli futbolcular bugüne kadar hiç yapmadılar büyük maçı düşünerek kaldı ki ben Alex'in böyle küçük hesaplar peşinde koşan birisi olacağına asla inanmıyorum.
Alex geçen sezona göre bu sene biraz formsuz ama derbilere bir başka motive oluyor alex oynamıyor oynamıyor bir çıkıyor ve golünü atıyor
Ve son olarak hiç boşuna beklemeyin gsliler alex ve baroni o maçta olacaklar.Olmasalar bile KADIKÖY'DEN ÇIKIŞ YOK SİZE!!!

Ya bu galatasaraylılara ciddi anlamda acıyorum şimdiden kara kara fb deplasmanını düşünüyorlar ve gizli gizli lobi yaparak yok efendim neymiş alex ve baroni bilerek sarı kart görmüş 2 maç ceza almaları gerekiyormuş nerden biliyorsunuz bilerek kart gördüklerini hadi diyelim bu söylentiler doğru bugüne kadar ilk defa mı yapıldı bu olay sanki gsli futbolcular bugüne kadar hiç yapmadılar büyük maçı düşünerek kaldı ki ben Alex'in böyle küçük hesaplar peşinde koşan birisi olacağına asla inanmıyorum.
Alex geçen sezona göre bu sene biraz formsuz ama derbilere bir başka motive oluyor alex oynamıyor oynamıyor bir çıkıyor ve golünü atıyor
Ve son olarak hiç boşuna beklemeyin gsliler alex ve baroni o maçta olacaklar.Olmasalar bile KADIKÖY'DEN ÇIKIŞ YOK SİZE!!!

asıl ben size acıyorum şimdiden yusuf yusuf olmuşsunuz :D konuyu açan arkadaş fenerli :D

efendim neymiş alex ve baroni bilerek sarı kart görmüş 2 maç ceza almaları gerekiyormuş nerden biliyorsunuz bilerek kart gördüklerini hadi diyelim bu söylentiler doğru bugüne kadar ilk defa mı yapıldı bu olay sanki gsli futbolcular bugüne kadar hiç yapmadılar büyük maçı düşünerek

tabiki bu güne kadar ilk defa yapılmadı ama bu sezon başı bu madde Disiplin talimatına eklendi. Yani bu sezondan itibaren diğer maçı düşünerek oyuncu bilerek sarı kart alırsa 2 maç ceza alacak...

asıl ben size acıyorum şimdiden yusuf yusuf olmuşsunuz :D konuyu açan arkadaş fenerli :D

Kimin kimden korktuğu gün gibi ortada konuyu açan arkadaş fenerli demişsin de konu açmakla ne alaka asıl bu konuyu gündeme getiren gsliler sosyal medyada günlerdir lobi faaliyetleri yürütüyorlar sonunda bu durum basınada yansıdı.Ayrıca biz sizden ne diye korkalım biraz gerçekçi ol lütfen kimin kimden korktuğu belli
ve son olarak bu resim herşeyi açıklıyor aslında

her halükarda yeneriz feneri engellemeleri imkansız.. benim gibi 11 oyuncu çıksa yine yeneriz:)

Kimin kimden korktuğu gün gibi ortada konuyu açan arkadaş fenerli demişsin de konu açmakla ne alaka asıl bu konuyu gündeme getiren gsliler sosyal medyada günlerdir lobi faaliyetleri yürütüyorlar sonunda bu durum basınada yansıdı.Ayrıca biz sizden ne diye korkalım biraz gerçekçi ol lütfen kimin kimden korktuğu belli
ve son olarak bu resim herşeyi açıklıyor aslında

son 2 sezondur feneri her maçta ezdik ve bunun neticesinide bu sezonki muhteşem oyunla aldığımız galibiyet gösteriyor bizden korkun :D

hep bi özentilik var biz türkiye kupasını alan son fenerbahçeliler diye yapmışlardı fenerbahçe de hemen karşılık olarak bu resimi koymuşlar :)

vallahi kadıköy'deki maçlarda asla korkmam

son 2 sezondur feneri her maçta ezdik ve bunun neticesinide bu sezonki muhteşem oyunla aldığımız galibiyet gösteriyor bizden korkun :D

ezdinizde ne oldu elde var sadece bir galibiyet onuda biz size hediye ettik ama bu galibiyet size uzuuuuuuuuuuuz yıllar yeter o yüzden saracoğlunda başlamak üzere siz yine fener galibiyetini unutun şimdiden hazırlayın ki kendinizi sonradan çok üzülmeyin