'Alevlerin Ardından' Dizisinin İsmi Değişti! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,558
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
alev-alev.jpg

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Alevlerin Ardından'ın adı değişti!

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda; Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı dizinin adı 'Alev Alev' olarak değişti.

Ülkemize 'The Bonfire of Destiny' adlı yabancı diziden uyarlanan yapımın tanıtımı ise Show Haber'in hemen ardından ekrana gelecek.

'Alev Alev' yakında Show TV'de!

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica
Alev Alev mi. :F Beğenmedim ismi hatta aklıma bu dizi geldi. :F
B6F9AB46-D975-4636-A28A-D34331A8592F.jpeg

Erler Film'in ATV'de aynı adlı bir dizisi vardı o aklıma geldi. Alevlerin Ardından kesinlikle çok daha iyiydi Call My Agent'ı Menajerimi Ara diye bırakan firma niye bunu değiştirme ihtiyacı hissetmiş anlamadım. :(

Aynı isimde bir dizi vardı eskiden.
Alev Alev mi. :F Beğenmedim ismi hatta aklıma bu dizi geldi. :F
Ekli dosyayı görüntüle 92780
Erler Film'in ATV'de aynı adlı bir dizisi vardı o aklıma geldi. Alevlerin Ardından kesinlikle çok daha iyiydi Call My Agent'ı Menajerimi Ara diye bırakan firma niye bunu değiştirme ihtiyacı hissetmiş anlamadım. :(
Hepimizin aklına mı aynı şey gelir. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Dizinin adının değişmesi saçma olmuş. 'Alevlerin Ardndan' daha ilgi çekici duruyordu. Ayrıca, zaten böyle bir isimle dizi varken tekrar aynı adla dizi yapmak garip.

Her neyse, ismi için izlememezlik yapmayacağız her halde. :A Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven umarım tanıtımda bol bol vardır. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Dizinin adının değişmesi saçma olmuş. 'Alevlerin Ardndan' daha ilgi çekici duruyordu. Ayrıca, zaten böyle bir isimle dizi varken tekrar aynı adla dizi yapmak garip.

Her neyse, ismi için izlememezlik yapmayacağız her halde. :A Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven umarım tanıtımda bol bol vardır. :bhr:
Belki böylesi daha iyidir belki...

İsmi hiç güzel olmamış da DEK'ten alıştık bir zaman sonra normal gelir zaten diziye de ismine göre muammele uygulanmaz herhalde. :A

İsmi hiç güzel olmamış da DEK'ten alıştık bir zaman sonra normal gelir zaten diziye de ismine göre muammele uygulanmaz herhalde. :A
Artık isim konusu ile ilgili hiç bir yorum yapmamaya karar verdim. :A Merakla beklediğim dizilerin başına isim değişikliği olayı geliyor.

İçeriğine, oyuncu kadrosuna bakıp karar vermeye devam. :A

alev-alev.jpg

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Alevlerin Ardından'ın adı değişti!

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda; Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı dizinin adı 'Alev Alev' olarak değişti.

Ülkemize 'The Bonfire of Destiny' adlı yabancı diziden uyarlanan yapımın tanıtımı ise Show Haber'in hemen ardından ekrana gelecek.

'Alev Alev' yakında Show TV'de!
Daha dün konuşmuştuk bu diziyi eski adı daha güzeldi :A

Artık isim konusu ile ilgili hiç bir yorum yapmamaya karar verdim. :A Merakla beklediğim dizilerin başına isim değişikliği olayı geliyor.

İçeriğine, oyuncu kadrosuna bakıp karar vermeye devam. :A
Aynen ama artık çoğu dizide olunca alışıldı. :A

Benim karar verme yöntemim o adını napalım zaten adını bir fragmanlarda duyuyoruz bir de yayınlanırken sağ altta minicik bir şekilde görüyoruz. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynen ama artık çoğu dizide olunca alışıldı. :A

Benim karar verme yöntemim o adını napalım zaten adını bir fragmanlarda duyuyoruz bir de yayınlanırken sağ altta minicik bir şekilde görüyoruz. :A
Aynen. İsminin pek önemi yok gibi. :A Ama dikkat ve ilgi çekici olması bakımından 'Alevlerin Ardından' olarak kalması iyi olurdu. :(

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl