'Alevlerin Ardından' Dizisinde Sürpriz Ayrılık! Diziden Yeni Detaylar! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,574
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
0b34652e8cdc1231b78fa5dde9bd9f2a.jpg

'Alevlerin Ardından' dizisinde sürpriz ayrılık!

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda; Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı dizide Tomris karakterine hayat verecek olan Sema Keçik diziden ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan dizide Cemre karakterini Demet Evgar, partneri Çelebi'yi Cem Bender, Rüya karakterini Dilan Çiçek Deniz, Rüya'nın eşi İskender'i Berker Güven ve Rüya'yı yangından kurtaran Ömer'i ise Cihangir Ceyhan oynuyor. Çiçek rolüne Hazar Ergüçlü, Çiçek'in partneri Ali'ye ise Toprak Can Adıgüzel hayat veriyor.

'Alevlerin Ardından' yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Kötü bir kayıp olmuş. :( Yalan söylemeyeceğim konuya girmeden önce Demet Evgar mıdır diye düşündüm. :A

Dilan yeteneksizi çıkmıştır umuduyla girdim konuya. :(
Çıkması gereken kişiler çıkmamış.

@Emre Ozansoy Demet Evgar’ın karakteri başrol olduğu için onu ilk sıraya yazmanı rica edebilir miyim, teşekkürler.
Aynı şeye ben de takıldım. Demet Evgar’ın adı nasıl Dilan ve Cihangir’in arkasından yazılır.ss

Çıkması gereken kişiler çıkmamış.

@Emre Ozansoy Demet Evgar’ın karakteri başrol olduğu için onu ilk sıraya yazmanı rica edebilir miyim, teşekkürler.

Aynı şeye ben de takıldım. Demet Evgar’ın adı nasıl Dilan ve Cihangir’in arkasından yazılır.ss
Ayrıca yanlış anlaşılmasın ama Hazar'ın da en azından Cihangir ve Berker'in önüne yazılması gerekiyor rol ağırlığı bakımından.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın ama Hazar'ın da en azından Cihangir ve Berker'in önüne yazılması gerekiyor rol ağırlığı bakımından.

Dizinin başrol hikayesi Demet, Dilan ve Hazar etrafında dönüyor. Diğer karakterler hep geri planda kalıyor. Ama Demet’in önde olmak zorunda .ss

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür
Dizinin başrol hikayesi Demet, Dilan ve Hazar etrafında dönüyor. Diğer karakterler hep geri planda kalıyor. Ama Demet’in önde olmak zorunda .ss
O değil de çekimler başlamasına rağmen haberimiz yok daha kadronun tamamını bile öğrenemedik. Ay Yapım'ın bu inanılmaz gizliliği nereden geldiyse. :A

Niye çıkmasını istiyorsun bu kadar bu diziden :A
Aslında beklentim yüksekti ama son haberlerden sonra hakkını veremeyeceklerini düşünüp biraz ilgimi kaybettim. Yine de fragmanları görmek lazım boş iş seçmeyeceği için benim hüsnükuruntumdur belki. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
O değil de çekimler başlamasına rağmen haberimiz yok daha kadronun tamamını bile öğrenemedik. Ay Yapım'ın bu inanılmaz gizliliği nereden geldiyse. :A

Aslında beklentim yüksekti ama son haberlerden sonra hakkını veremeyeceklerini düşünüp biraz ilgimi kaybettim. Yine de fragmanları görmek lazım boş iş seçmeyeceği için benim hüsnükuruntumdur belki. :A
Fazla gizlilik de zarar @ayyapim :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat