Alev Alev Ne Zaman Başlıyor ?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910

Berk Oktay, Rojda Demirer, Hande Soral ve İlker İnanoğlu'nun başrollerini paylaştiğı dizi Alev Alev, 29 Eylül cumartesi günü saat 20.00'da Atv'de başlıyor!

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
Kim Milyoner Olmak İster yayınlanmalıydı o saatte dizi için geç bence

Dizinin en başından beri pazar günü yayınlanacağını söylemiştik, Krem biraz daha düşerse, dizi PT-1'e alınabilir.

O saatte ilgi görmez, Atv diziden ümitsiz sanırım

Pazar günününde yayinlanacagina dair tahminde bulunmustum, dogru çikti.. Basarili olmasi dilegiyle..

Umutsuz Ev Kadınları daha fazla izlenir.1e1k da daha fazla izlenir.Bence başarılı olamazç

Bence çok yanlış bir seçim. ATV diziye güvenseydi Pazar PT2'ye atmazdı. Pazar PT2 en az dizi izlenen kuşaklardan biri.

ATV'nin Çarşamba günü boş kaldı. Oraya gelebilir yakın zamanda.

Pazar PT-2'de kötü gider bence.

En sağdaki kızın tipe baksanıza

Tutmaz dicemde atv tns de çok iyi yine de tutmaz diyorum

PT2'de başlaması diziye olumlu yansıyacağını pek düşünmüyorum. Kadroya baktığımızda iyi bir kadro sayılabilir. Erkek başrol oyuncuları, Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız İlker İnanoğlu ve Berk Oktay var. Bayan başrolle oyuncuları, son projelerine baktığımızda etkili projesi bulunmayan Rojda Demirer var ve son projesinde başarısız olan Hande Soral var. Bu dizinin PT1'de yayınlamasını daha çok doğru buluyorum. Böylesine entrikalı dizilerin PT1'de yayınlanması daha doğru olur. Gerçi ben tutmasını zor buluyorum, dizinin işi çok zor olacak.

bu diziye nasıl karra verildi anlamadım. hadi erler filim ogluna dizi çekiyrdu atv buna nasıl müsade ediyor. adam oglu mutlu olsun dizilerinde oynatıyor olacak iş değil
)))))

bu dizi başlamasada olur.. oyuncularından tıutun konusuna kadar boş bir dizi...
atv nin çuvallayan dizilerinden olacak derdim ama demiyorum nihat doğan sevenler sayesinde bu dizide tutar

nerde dandik dizi var zirvede bu niye tutmasınki
)

Konuda değişiklik yapılmıştır. Dizi cumartesi günü yayın hayatına başlıyor...

"Alev Alev" Cumartesi 20:00'da atv'de Başlıyor!

FavoriForumum.NET
ÖZEL
HABER

Daha önce Pazar PT-2'de ekrana gelmesi beklenen "Alev Alev" dizisinde son dakika gün degisiklikligi!

Erler Film yapimi ait dizi, Cumartesi 20:00'da atv ekranlarinda ilk kez seyircisiyle bulusacak.

Konular birlestirildi!