Alemin Kralı, Cumartesi Gününe Alındı

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
http://www.***/wp-content/uploads//2012/06/alemin-k%C4%B1ral%C4%B1-39-001-300x174.jpg
Atv'nin geçen sezon ortasında yayına soktuğu ve ilgi ile izlenen komedi dizisi Alemin Kıralı, bundan böyle cumartesi günleri ekrana gelecek. 8 Eylül günü 41. bölümü ile izleyici ile buluşacak olan Alemin Kıralı, Yahşi Cazibe'den kalan yeri sahiplenecek görünüyor.

Ocak ayında biter.
Yahşi Cazibe kadar iyi bir komedi diziside değil.

Ocak ayında biter.

Hiç İzlememişsin Sanırım
Aslan Mehveş Oben Ve Asalet Var Harika Bir Komedi Dizisi Ne Komedinin Dozunu Kaçırıyorlar Ne De Komedinin Dışına Çıkıyorlar
En Sevdiğim 2 Komedi Dizisi İşler Güçler & Alemin Kralı

Hiç İzlememişsin Sanırım
Aslan Mehveş Oben Ve Asalet Var Harika Bir Komedi Dizisi Ne Komedinin Dozunu Kaçırıyorlar Ne De Komedinin Dışına Çıkıyorlar
En Sevdiğim 2 Komedi Dizisi İşler Güçler & Alemin Kralı
Denk gelirse tekrarlarına bakıyorum ama benim favorilerim Nihale ile Jülide şık şık şık :)

Yahşi Cazibe mi ? :F Alemin Kralı atvnin en komik dizisi :D sonradan perşembe gününe alındı izleyemedim vadiden bu sezon izleyeceğim :)

iyi reyting alır bence ama keşke pazar olsaydı cumartesi şefkat tepe var ya

- - - Ekleme - - -

Yahşi Cazibe mi ? :F Alemin Kralı atvnin en komik dizisi :D sonradan perşembe gününe alındı izleyemedim vadiden bu sezon izleyeceğim :)

iyi reyting alır bence ama keşke pazar olsaydı cumartesi şefkat tepe var ya

Lale devri ve yeteneksizsiniz warken şansı yok !

Düşüncene Saygım Var ama Birde Şöyle Düşün ;
Lale Devri = Dram
Y.S.T = Yarışma
2 sinden sıkıldığını düşün
Komedi Ararsın Bir Zap İle Alemin Kralı :D
Cumartesi 2 Grup da da ilk 10 garanti .

Rakipleri : Yetenek Sizsiniz, Lale Devri ve Şefkat Tepe, Eve Düşen Yıldırım, Kötü Yol. Ilk 10 girer bence de. Yahşi Cazibe gibi oranlar alır bence.

Ocak ayında biter.
yahşi cazibeden daha iyi olduğu kesin :D izlememişsin yorum yapıyosun

- - - Ekleme - - -

Düşüncene Saygım Var ama Birde Şöyle Düşün ;
Lale Devri = Dram
Y.S.T = Yarışma
2 sinden sıkıldığını düşün
Komedi Ararsın Bir Zap İle Alemin Kralı :D
Cumartesi 2 Grup da da ilk 10 garanti .
zap ne? :D

Aga yahşi cazibeden neresi iyi bu dizinin ya yahşi cazibeyi pek sevmem ama bu dizi yanından geçemez onun :)

Aga yahşi cazibeden neresi iyi bu dizinin ya yahşi cazibeyi pek sevmem ama bu dizi yanından geçemez onun :)
yahşi cazibenin ilk sezonu çok komikti. ama 2. sezon vasat geçti alemin kıralı 2. sezonki yahşi cazibeden daha komik :)belkide alemin kıralı 2. sezonda komedi bakımından vasat gidebilir onu bilmem ama yahşi cazibeden daha komikti 1. sezon :D