Alemin Kralı Bitmeli

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,249
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Çarşamba günleri Atv ekranlarında yayınlanan ve başka bir konu altında analiz ettigim 37 dizi arasında TOTAL'de 30., AB'de ise 31. sırada yer alan ve aynı zamanda Atv'nin en kötü oran aldığı dizisi olan Alemin Kralını analiz ettim.

Şiddet sebebiyle 340 bin TL para cezasınada çarptırılan dizi, gün ve saat degişikliklerine rağmen hala yayınlanmakta. Bu hafta 2-2.50 arası reyting alan dizi, maç sebebiyle 22:30'da yayınlanmıştı.

Ocak ve Şubat aylarında aldığı Reyting oranlarında düşüş yasadığınıda tespit ettim. Dizi, 2-2.5 oranlarında geziyor.

Atv, bu diziyi kaldırmak için neyi bekliyor bilemiyorum. Acaba 1-1.5 reyting almasını mı bekliyor, yoksa yapımcı ile gizli anlaşma gereği belirli süre yayınlanması mı gerek?

Başka bir iddaa ise, Atv'nin yeni dizi bulamaması olabilir. Tozlu Yollar dizisini başlatmak için uzun süre bekleyen ve sonunda pazar günü yayınlamaya karar veren Atv, güçlü rakipleri karşısında program bulamıyor olabilir mi?

Yayınladığı diger dizilerin iyi oranlar alması ve bu sebeple iyi para kazanması, Alemin Kralı'na göz kırpmasına neden olmuş olabilir mi?

Yada Atv, arada maç yayınladığı için düşük oranlar alan bir diziyi istediği gibi yerini oynatıp, maç yayınlamak için strateji mi uyguluyor?

Hep birlikte göreceğiz; er yada geç bu dizi yayından kalkacak.

bitmesi gerekmiyor yd o kadar ünl isimle 3.5 alıyor ak 2.5 alıyor :) atv daha iyisini bulursa bitirsin şu an için gayet iyi dizi

Bir dizi bittiğinde kime yararı olacak? Sana mı, bana mı, Ayşe'ye mi Fatma'ya mı?

Bir dizi setinde yaklaşık 70 kişi çalışıyor ve o sette herkes ekmek parası kazanıp evine götürüyor. Onca kişiyi işsiz bırakmanın kimseye yararı yok.

bencede bitmeli

- - - Ekleme - - -

bencede bitmeli

Güzel bi analiz yapmışsın Ömer ama bence dizinin bitmesine geek yok Alemin Kralı geçen sezon Atv'yi Perşembe günü sene boyunca idare etmişti. Dizi yine başka güne alınırsa eski oranlarına döneceğine eminim :)

Bir dizi bittiğinde kime yararı olacak? Sana mı, bana mı, Ayşe'ye mi Fatma'ya mı?

Bir dizi setinde yaklaşık 70 kişi çalışıyor ve o sette herkes ekmek parası kazanıp evine götürüyor. Onca kişiyi işsiz bırakmanın kimseye yararı yok.
Aynen harfi harfine katılıyorum sana mesela bazıları Show TV battı kapansın diyorlar yüzlerce kişi iyi kötü maaş alıyor ordan burdaki durumda aynı dizi bitsin demek çok yanlış!

Aynen harfi harfine katılıyorum sana mesela bazıları Show TV battı kapansın diyorlar yüzlerce kişi iyi kötü maaş alıyor ordan burdaki durumda aynı dizi bitsin demek çok yanlış!

Ben ona da kızıyorum zaten.

Herhangi bir diziye "bitsin" veya herhangi bir kanala "kapansın, iflas etsin" vs. gibi haddi bulundurmayan sözler sarfedilmesine şiddetle karşıyım.

Ekmek parası ya, insanların evine götürdükleri ekmek parası..

Birsey icin emek veriyorsun, tutmuyorsa uzatmanin anlami yok bence.
Ekmek parasi evet. O oyuncular ekmek parasini baska güzel projelerdede bulur.

Show TV zaten maaslarini dogru dürüst ödeyemiyor. O insanlar belki calistiklari yillarin hatirina calisiyorlar, maas alamadiktan sonra eve para götüremedikten sonra kime yarari var? "Dizi bitsin" veya "kanal kapatilsin" derken birsey düsünüldügü icin yazilmistir. Ugruna yazilmaz.

Diziden onlarca kişi para kazanıyor.. Hiçbir yapım için "Bitmeli." ifadesi kullanılmamalı diye düşünüyorum.
Ki dizinin seyircilere zararı da yok, maliyeti düşük.. Kanal bu yüzden devam ettiriyor olabilir..
Ben de devam etmesini istiyorum..

Atv kat kat daha güzel yapimlar koyabilir ve rakiplerini zorlayabilir. Ama tercihi hala uzatmak.

İzlediniz mi hic? Gülebiliyormusunuz?

Dizilerde para kazanılıyor diye o diziler bitmeyecek diye birşey yok.
Zaten o sette çalışanlar ve oyuncular hayatları boyunca aç kalmazlar. Acımamız gereken onca kişi varken paraya para demeyen kişilere acıyoruz bazı insanlar günde 14 saat çalışarak asgari maaş alıyor.

Acıların çocuğu Emrah`a bağlamaya gerek yok. :D

Dizi bitse bile ordaki çalışanların hepsi anında iş bulurlar. Onların parasız halini yaşamak isteyen milyonlarca insan var. Kısacası dizi bitse kimse açıkta kalmaz. Sevenleri vardır elbette dizinin. Biterse onlar üzülür. Benim için farketmez. Ama atv bu kadar dayanıklıysa Uçurum`a da dayanmalıydı.

Kısacası Acitasyona gerek yok. :D

Ben sahsen İsler Güclerde gülüyorum, ki reytingler iyi yapim oldugunu gösteriyor.

Alemin Krali normalde 20'de yayinlaniyor, 2-2.5 aliyor. İsler Gücler 23'de ekranlarda ve AB'de 2.60 almis o saatde.