Alemin Kıralı Zirve Yarışını Kazandı…

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
MTM Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan yerli diziler araştırması sonuçlandı. Buna göre, haftanın en çok reklam alan yerli dizisi Alemin Kıralı iken, en çok haber olan yerli dizi ise Akasya Durağı oldu.

3- 29 Temmuz haftasını kapsayan yerli diziler araştırmasında, reklamverenler tarafından en çok tercih edilen yerli dizi, ATV' de ekranlara gelen 'Alemin Kıralı' oldu. Dizi, 723 adet reklam spotu ile bu hafta açık ara birinciliğe yerleşmeyi başardı.

Show TV'nin yaz sezonunda, ekranlarda her gün yerini alan 'Doktorlar', toplamda 661 adet reklamla en çok tercih edilen bir diğer yerli dizi oldu. Tekrar bölümleriyle ekranlara gelmesine rağmen reklam yatırımcılarını cezbetmeyi başaran dizi, en çok tercih edilen ikinci dizi olmayı başardı. Diziyi, yine aynı kanalda yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ekranlara damgasını vuran 'Adını Feriha Koydum' izledi. Haftanın 6 günü ekranlara konuk olan dizi, 560 reklam spotunu hedef kitleye ulaştırmaya çalıştı.

İşte 23 ' 29 Temmuz haftasının Prime Time'da en çok reklam alan yerli dizileri;
yerli%285%29.jpg


Kanal D açık ara zirvede…
Medya Taklip Merkezi tarafından yapılan yerli diziler araştırmasında, haftanın en çok konuşulan yerli dizileri de açıklandı. Bu hafta uzun süredir zirve mücadelesi veren iki dizi, zirveyi paylaştı. Akasya Durağı ve Aşk-ı Memnu dizileri, bu hafta adından en çok söz ettiren yerli diziler oldular.

Bu hafta listede Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerin adından söze ettirmeyi başardığı görüldü. Basında en çok yansıma sağlayan 10 yerli dizinin yer aldığı listede kanal, 6 dizisiyle yer alarak dikkat çekti.

Haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;
dizi%2812%29.jpg
 

dizi kolik

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Yine cok sacma bir liste. Komedi Dukkani program olmasina ragmen dizi listesinde yer aliyor. Onu da gectim program yayindan kalkali 1 yil oluyor. MTM'ye inanmiyorum malesef. :)
 

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,140
Reaksiyon puanı
3,125
Puanı
560
Haber Alan Dizi Dışında İnanıyorum :)
 
Son düzenleme: