Alemin kıralı yeni sezonda hangi gün yayınlanır ?

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
149
Kvp gelmesinden sonra Alemin kıralı hangi günde yayınlanır?

ATV'nin nerdeyse her günü boş olduğundan sıkıntı olmaz bulurlar bir gün. :):)

Benim tahminim Çarşamba çünkü ATV Çarşamba'yı iddialı bir diziyle dolduramaz en azından Alemin Kıralı ile ilk 20 garanti diye düşünebilirler. :)

Dizilerle aram yoktur pek ama Alemin Kıralı tahminen Çarşamba günü yayınlanır diye düşünüyorum.

Dizi çarşamba ve pazartesi iş yapar özellikle pazartesi iyi gider bence

vadi nin atv ye geçmesi iyi oldu alemin kralı 4-5 reyting alıyodu o reytinglerin en az yarısı vadiye gelecektir :D
bence çarşamba olur ve ilk 10 a girer

Alemin Kralı Çarşambaya Gelir ve Çarşamba Günü Fetih1453,Muhteşem Yüzyıl,YetenekSizsiniz Türkiye oynar ve Dizi İlk 20 ye giremez Yayından Kaldırılır:D

Yahşi Cazibe'den sonra cumartesi günleri yine bir Süreç Film yapımı olan Alemin Kralı yayınlanır bence...

Son düzenleme:
Pazartesi : Balkanlar
Salı:Uçurum
Çarşamba:Krem
Perşembe : Kvp
Cuma:Hayat Devam ediyor
Cumartesi : Alemin Kralı
Pazar: Ya şu Babası üniversiteye giden bi dizi vardı ismini hatırlayamadım işte o

Böyle olur 😉

Pazartesi : Balkanlar
Salı:Uçurum
Çarşamba:Krem
Perşembe : Kvp
Cuma:Hayat Devam ediyor
Cumartesi : Alemin Kralı
Pazar: Ya şu Babası üniversiteye giden bi dizi vardı ismini hatırlayamadım işte o

Böyle olur 😉

Programın mantıklı gözüküyor böyle olabilir ama Krem ve Alemin Kıralı yer değiştirebilir bence. Pazar günü için dediğin diziyi anlamadım Cem Davran'ın yeni dizisini mi diyorsun ? :)

Programın mantıklı gözüküyor böyle olabilir ama Krem ve Alemin Kıralı yer değiştirebilir bence. Pazar günü için dediğin diziyi anlamadım Cem Davran'ın yeni dizisini mi diyorsun ? :)
babam sınıfta kaldı onu diyor gani müjdenin dizisi sözde temmuzda başlıyacaktı

Evet :) Krem 'in yeri sabit kesinlikle çarşamba olucak adım gibi eminim :) Atv pazar gününe alemin kralını denemişti olmamıştı o yüzden cumartesiye atıcak Pazar da babam sınıfta kaldı :)

- - - Ekleme - - -

babam sınıfta kaldı onu diyor gani müjdenin dizisi sözde temmuzda başlıyacaktı
😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil