Yeraltı dizisinden sonra bir dizi daha yapacak deniliyor ama ne kadar doğruBahadır ve Raci'lerin yaptığı dizi sıcak bakabilir ama TV8 iddiaları asılsız çıktı.
Yeraltı dizisinden sonra bir dizi daha yapacak deniliyor ama ne kadar doğruBahadır ve Raci'lerin yaptığı dizi sıcak bakabilir ama TV8 iddiaları asılsız çıktı.
Yapılmaz o rafa kaldırılırYeraltı dizisinden sonra bir dizi daha yapacak deniliyor ama ne kadar doğru
Bencede senin bilgin varmı yani sende duydunmu yapılacak diye.Yapılmaz o rafa kaldırılır
Atv değil de Show iyi olurdu.Bencede senin bilgin varmı yani sende duydunmu yapılacak diye.
Bahadır Özdener abi ver Yeraltı dizisini atvye abi ya
Atv yakışır be hem Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz günü olan Salıya koysalar on numara olur. Zaten atv ile de görüşme olmuş. NOW TV ile de olmuşta bakalımAtv değil de Show iyi olurdu.
Yok yapılcak diye duymadım.
Atv ile olduğunu kim söylediAtv yakışır be hem Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz günü olan Salıya koysalar on numara olur. Zaten atv ile de görüşme olmuş. NOW TV ile de olmuşta bakalım
Atv ve Now Tv ile görüşme olduğunu duydum. Atv değilse hangi kanal yaAtv ile olduğunu kim söyledi
NOW ve Kanal D ileAtv ve Now Tv ile görüşme olduğunu duydum. Atv değilse hangi kanal ya
Kanal D Alboralarının Sert Kışında dizisini aldığı için iptal olmuş. Ya atv ya da Now olacak.NOW ve Kanal D ile
Alboralar ile alakası ne ? Yeraltı'nınKanal D Alboralarının Sert Kışında dizisini aldığı için iptal olmuş. Ya atv ya da Now olacak.
O da aksiyon ya o yüzdenAlboralar ile alakası ne ? Yeraltı'nın
Evet Nowda zaten Hudutsuz Sevda var aksiyon olarakÖylemiymiş
İptal oldu o sanırım@Alemdar Bozdağ Filmin atv için çekeceği istihbarat dizisinden gelişme varmı, Adı belli oldumu
Yok yani bu istihbarat dizisi Bozdağ Filmin çekeceği şehrin melekleri dizisi değil demi oda atv için olacaktaİptal oldu o sanırım
Ben iptal oldu diye duymuştumYok yani bu istihbarat dizisi Bozdağ Filmin çekeceği şehrin melekleri dizisi değil demi oda atv için olacakta
Anlamadın demek istediğimi Bozdağ Film Şehrin Melekleri adlı polisiye diziyi çekecek ya atv için bu değil demi istihbarat dizisi ayrı proje demi onu soruyorumBen iptal oldu diye duymuştum
İstihbarat ayrı sanırım ama o da iptal oldu diye duydum.Anlamadın demek istediğimi Bozdağ Film Şehrin Melekleri adlı polisiye diziyi çekecek ya atv için bu değil demi istihbarat dizisi ayrı proje demi onu soruyorum
Yok canım Şehrin Melekleri dizisinin senaryo çalışmaları başladı iptal olmadı yani niye iptal olsundaİstihbarat ayrı sanırım ama o da iptal oldu diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?