Alanyaspor 1-1 Galatasaray | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 24. Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,100
Puanı
1,060
images.jpeg

Son haftalarda galibiyet yüzü görmeyen Galatasaray, zorlu Alanyaspor deplasmanında düşüşüne son vermek istiyor.

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 16.00'da başlayan müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetiyor.

Maç ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

Hoca sürekli PvA ile Ömer'in yerini değiştiriyor. Maç içinde kanatların yer değişmesini çok gördüm de beklerin yer değiştirdiğini ilk kez görüyorum. Pena'da da iş yok.

Berkan'la Taylan çok aciz duruma düştüler. Özellikle Taylan. Bu ikisini Altay'a ver kümede tutamazlar ama GS bunlarla oyun kurmaya çalışıyor. Bu ligde orta sahan kadarsın.

Galatasaray'dan nefret etmem için bir sebep daha :A
1-0 yenilseler olmuyor :A

Keşke yenilseydik ama olsun beraberlik de onların gitmesine bir adım daha demektir. Kayseri maçında görüşeceğiz belmas efendi.
------

Maçı Inaki Pena kurtardı, Çipe olsaydı 3-1 filandı. İlk maç olduğu için erken konuşmak gereksiz ama Pena bu performansa devam ederse sezon sonunda uygun fiyata bonservisini almamız iyi olur. Tabii Beşiktaş müsaade ederse. 🤬😡 @DarkLegenD @Gerekli24

Keşke yenilseydik ama olsun beraberlik de onların gitmesine bir adım daha demektir. Kayseri maçında görüşeceğiz belmas efendi.
------

Maçı Inaki Pena kurtardı, Çipe olsaydı 3-1 filandı. İlk maç olduğu için erken konuşmak gereksiz ama Pena bu performansa devam ederse sezon sonunda uygun fiyata bonservisini almamız iyi olur. Tabii Beşiktaş müsaade ederse. 🤬😡 @DarkLegenD @Gerekli24
ANÇ'yi kızdırmamak gerek, Beşiktaş'ı satıp Galatasaray'ı alabilir her an. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
------

Ersin'i satmayalım diye dua edin o zaman :A

Paşa, Giresun, Malatya ve Rize gibi rakiplerinin puan kaybettiği haftada Alanya deplasmanından 1 puanla dönen GS'yi tebrik ediyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan