Alan Rickman Hayatını Kaybetti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
Alan Rickman Hayatını Kaybetti!

'Die Hard' ve 'Harry Potter' serisiyle adını geniş kitlelere duyuran Alan Rickman'dan kötü haber geldi.

Son olarak yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendiği 'A Little Chaos' ile izleyici karşısına çıkan deneyimli oyuncu, 69 yaşında kanser hastalığı sonucu hayata gözlerini yumdu. Londra'da vefat eden Rickman'ın haberi ailesi tarafından da onaylanırken kısa sürede sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Ancak Rickman'ın vefatı bu haftanın ilk ölüm haberi değil. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde müzik dünyasının başarılı isimlerinden David Bowie de yine 69 yaşında, karaciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Snape
Allah yardimcisi olsun İnşallah müslumandır
Müslüman olunca ne oluyor tövbe yarabbim Nasıl insanlarsınız siz ya. Allah rahmet eylesin demek için Müslüman mı olmak zorunda Adam ya da öldüğünde müslüman olacak diye bir kaide mi var. Yahu 21.yy da yaşıyoruz Nasıl kafalar bunlar Nasıl gençsiniz siz ya az açın şu algılarınızı. Bu dünyada sayısız din var ve hepsinin tek bir Tanrı'sı var o da Allah. Kimseyi ötekileştirmeyin. Hristiyanlık dini de Allah'ın İslam da Musevilikte.

Harry Potter'dan profesörü tanıyorum ama Zor Ölüm'den çıkaramadım. Kara büyüler yetim kaldı.

Snape reyiz
Allah rahmet eylesin..

Snape Reis nur içinde yat

Işıklar içinde yat büyük usta.

Wingardium leviosa.....