ALAN MEMNU VEREN MEMNU 7.Bölüm

rengarenk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
94
Puanı
129
BÖLÜM 7

ADNAN'IN ODASI
FİRDEVS: Behlül'ün balkonda fingirdeştiği hatun, ergen kızınız Nihal'di.
ADNAN: Oha!

BİR HAFTA SONRA

KÖŞK-SALON
NİHAL: Gıdınla oynamak ne kadar güzel Behlül ya. Çok eğleniyorum.
BEHLÜL: Yapma Nihal.
NİHAL: Kilo almak yaradı ama sana. Daha bir asılasım geliyor her geçen gün sana.
BEHLÜL: Bare sırtıma masaj yap da bir işe yarasın.
NİHAL: Tamam. Böyle iyi mi?
BEHLÜL: Süper.
FİRDEVS: (Firdevs, Adnan'ın kulağına eğilir.) Bir haftalık gözlem süresi bugün doldu. Hala Nihal ile Behlül'ün kardeş kardeş oynaştıklarını mı düşünüyorsunuz.
ADNAN: Haklısın galiba Firdo. Bilhassa ergen kızım, Behlül'e epey meyilli duruyor. Artık bu olayı köşke duyurma vakti geldi. Önce ergenlik duygularını incitmeden Nihal'le konuşayım bir.
FİRDEVS: Orasını bilemem. Siz yaparsınız bir şeyler.
ADNAN: Bir şeyi de bilme zaten.
FİRDEVS : Hahaha. Şakacı şey. Benim bir telefon görüşmesi yapmam lazım.
ADNAN: Takıl kafana göre. Ben de işe gitmek için hazırlanayım.

BİHTER'İN ODASI
(O sırada odasında banyoda olan Bihter, banyodan çıkıp üstünü değiştirirken tangasınn arasında bir not buldu.)
NOT: Saat 15.00'te Kırmızı Otel'de. 3169 nolu numara.
(Notu okuyan Bihter, heyecandan kendinden geçti.)

HİLMİ'NİN OFİSİ
(Hilmi elinde tuttuğu her yanı yazılarla dolu kağıda öfkeyle bakarken telefon çalar. Telefonu açar.)
HİLMİ: Bu ne liste lan seni lanet kadın.
FİRDEVS : O liste başlangıç hayatım. Asıl listeyi karnım büyüdüğü zamanlara saklıyorum.
HİLMİ: Ne karnı, ne büyümesi. Güzelim vücudunun bozulmasına izin mi vereceksin?
FİRDEVS: Aaa doğru ya, bunu hiç düşünmemiştim. O zaman kürtaj süresinin dolmasına yakın yeni bir liste yapıp yollarım sana.
HİLMİ : Seni aşağılık kadın.
FİRDEVS : Ben de senin sesinden tahrik oluyorum Hilmi. Listedekileri en yakın zamanda bekliyorum. Haydi öptüm bye. ( Telefonu kapar.)
HİLMİ: Ulan ben senin!
(O sırada kapı çalar.)
HİLMİ: Ne var be ne?
ASİSTAN : Hilmi Bey Nihal Ziyagil'in bir arkadaşı sizi ziyarete gelmiş.
HİLMİ : Kimmiş o ya. Hiç uğraşamam Nihal'in ergen arkadaşlarıyla.
ASİSTAN: Pelin adında biriymiş. Ziyagiller'e ait çok pis bilgiler varmış elinde. Öyle dedi.
HİLMİ : Hemen içeri alsana, ne duryorsun şapşal.

PEYKERLERİN EVİ
NİHAT: Babamın metresini en yakın zamanda bulmalıyız.
PEYKER : Ay aynen. Her gece rüyamda "Metres Kim?" temalı rüyalar görüyorum. Sözüm ona dedektifmişim de şüpheli metresleri inceliyormuşum.
NİHAT: Ben de bazen babamın kadınlarla seviştiği halisülülü.
PEYKER: Halisülüsalüüü..
NİHAT: Halisüleyman.
PEYKER: Dur dur ne diycem. Bir tane rüyamda da ne gördüm biliyor musun?
NİHAT : Sence biliyor muyum?
PEYKER: Şüpheli metreslerden biri anam Firdevs'miş.
NİHAT: Anaam hiç güleceğim yoktu.
PEYKER: Firdevs Yöreoğlu kim tipsiz babanla yatmak kim
NİHAT: Öyle deme hatunum.
PEYKER: Öyle ama.
NİHAT : Neyse ben işe gideyim
PEYKER: Ben de çişe gideyim.
NİHAT: Beni öp öyle git.
(Peyker Nihat'ı öper. Uğurlar. Koştura koştura tuvalete gider.)

HİLMİ'NİN OFİSİ
HİLMİ: Demek ufak Nihal, Behlül'e yanık. Aahaha hiç güleceğim yoktu.
PELİN: Aynen aynen. Ben dururken Behlül ona mı bakacak.
HİLMİ: Ah sizi küçük, sevimli ergenler. Bu bilgi ile aile içi karışıklık yaratabilirim.
PELİN: Bu da bir şey mi. Asıl bilgiyi daha paylaşmadım ki.
HİLMİ: Ne diyorsun?
PELİN: Yedi yıl önce ölen Bülent'in katili Behlül diyorum.
HİLMİ: Yok artık Lebron James.

SAAT 15:00

KIRMIZI OTEL
BİHTER: Hadi ne duruyoruz. Bir an önce başlayalım. 3-4 saatimiz var köşke dönmek için. Zamanımın çok az yetmez bana.
BEHLÜL (Düşünceli) : Bana da yetmez de.
BİHTER: Ne var be. İşleyen her dakika tenimize bir işkence. Hadi kucak açalım sevişmelere.
BEHLÜL: Ne bileyim ya, böyle otel odasında mı sevişeceğiz. Hiç sexy değil. Her günümüzü geçirdiğimiz, senin kokunuN sindiği köşkün bir yerinde yapsak daha eğlenceli olurdu.
BİHTER: Ay aslında hakılısın. O zaman en iyisi şimdi bana Bülent'i nasıl öldürdüğünü anlat. Genelde filmlerde de öyle olur. Sex öncesi gizemli karakter geçmişini özetler. Bu da onları azdırır.
BEHLÜL: Tamam başlıyorum.

ADNAN'IN OFİSİ
(Telefonla konuşuyordur.)
ADNAN: Geç kaldın kötü karakter Hilmi. Nihal'imin azdığını ve Behlül'e yazdığını sen söylemeden önce Firdo ispikledi.
HİLMİ: Tüh ya.
ADNAN: Üzülme ya. Önemli olan katılmaktı. Yeni kozlarda buluşmak üzere.
HİLMİ: Bir kozum daha var zaten.
ADNAN: Koz sinek olsun.
HİLMİ: Sinek gibi vızıldamayı kes de dinle.
ADNAN: Dinliyim bare.
HİLMİ: Zamanında Bülent'i, Behlül'ün geberttiğini biliyorum.
ADNAN: Of yine mi şoka giricem.
HİLMİ: Evet.
ADNAN: Tamam girdim
HİLMİ: Dur dur çok da girme. Olayı basına vermemem için bir şartım var. Onu kabul et ciğerimi ye.
ADNAN: Neymiş o şart.
HİLMİ: Söylüyorum dinle.

KIRMIZI OTEL
BEHLÜL : Babam çok önemli bir işadamıydı. Yeni bir ihaleye girmemesi için çok üstüne gittiler. O da ihaleye girmek konusunda inat edince bir pazar sabahı gözümünde önünde öldürdüler.(Durur.)
BİHTER: Devam et.(Tahrik olmaya başlar.)
BEHLÜL: Babamı altı yaşındaki fakir bir ailenin çocuğuna öldürttüler. Gözümün önünde. Ufacık çocuk sıktı silahı. Çocuk çocuk hapishansine gitti, ailesine ise tonlarca para verdiler. Para için kim çocuğuna bunu yaptırır ya, nasıl insanlar var. (Yine durur.)
BİHTER: Eveet. Devam. (Tahrikliği artmaktadır.)
BEHLÜL : Sonra ben babamın ölümünden bir ay sonra Ednan amcamın evine geldim. Bir yandan da psikolojik tedavi görüyordum. İşte bir gün odamda kalırken, yani o gizemli oda Bülent yanıma geldi.
BİHTER: Lütfen durma devam et.(Kendinden geçmek üzeredir.)
BEHLÜL : Oyuncak bir silahla gelmişti. Su tabancasıydı. Oynamak istiyordu. Silahı yüzüme yüzüme sıktı. Ben de iyi değilim kafa olarak. Aklıma babamı öldürdükleri gün ve o çocuk geldi. Öfkeyle Bülent'i ellerimle boğdum. Çok pişmanım Bihter çok. (Ağlar.)
BİHTER: Çabuk gizemli odaya gidelim Behlül çabuk. Ben çok azdım.
BEHLÜL :Sahi mi, ne duruyoruz hemen gidelim!

BÖLÜM SONU

- - - Ekleme - - -

kısa bölüm de okunmuyor uzun bölüm de, bare uzun paylaşayım dedim :)

Son düzenleme:
Ezgi kim son sahnedeki bihter yazmak istedin heralde bide 8. bölumüde paylasabilirsin paylasmıcaksanda bi daha sonunu bu kdr heyecanlı yapmaaa !!

Ezgi kim son sahnedeki bihter yazmak istedin heralde bide 8. bölumüde paylasabilirsin paylasmıcaksanda bi daha sonunu bu kdr heyecanlı yapmaaa !!

ahaha pardon ya ezgi'yi düzeltmeyi unutmuşum. şimdi düzelttim.
başka bir hikayemle karışıyor arada.
ama biraz heyecan iyidir ki merakla bir sonraki bölümü bekle :)

Çok güzel ve yine komik bir bölüm olmuş.Ellerine sağlık.Lütfen diğer bölümler çabuk gelsinn :)