ALAN MEMNU VEREN MEMNU 5.Bölüm

rengarenk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
94
Puanı
129
BÖLÜM 5

BEHLÜL'ÜN ODASININ BALKONU

(Bihter ile Behlül tam gaz öpüşmeye devam etmektedirler.)
BEŞİR: (Kendi kendine) : Oooh oh maşallah. Bak şu Behlül'e şappur şuppur götürüyor hatunu. Yoksa yoksa o hatun Nihal mi? Ama bu hatun biraz daha mı uzun ne sanki Nihal'den. Yok yok bu Nihal. Kesin takoz koymuştur altına. (Gürültülü gürültülü duyurmaya çalışarak) ÖHHÖ ÖHHÖ
(Behlül ile Bihter Beşir'in öhhölerinin ösünü bile duymayacak tutkululukta ön sevişme faslını gerçekleştirmektedir.)
BEŞİR: Öhhö öhhö dedik. Öhhhööööö öhhhöööö.
(Bihter panik halindedir.)
BİHTER: Biri tıksırdı sanki.
BEHLÜL : Kedidir kedi. Boğazında kemik falan kalmıştır. Hadi şu ön sevişmenin kalan azıcık kısmını da gerçekletşirip asıl olaya girelim.
(Ön sevişmeye devam ederler.)
BEŞİR: Öhhhöööm öhhhööööm. Öksürük, tıksırık, pıksırık.
BİHTER : Ay aşağıda kesin biri var Behlül.
BEHLÜL : Uzaylıdır o. Dudadığının sağ alt köşesi çok lezzetliymiş. Doyamadım.
BEŞİR : Yuh la. Kusayım mı artık. Öhhöööbehlülodayabiriniatmışööö öhhööyoksanihalimiatmışöööö.
BEHLÜL: Sahicikten biri var ha. Bihter deminden beri anlatmaya çalışıyorum sana, sevişmeden kafanı kaldırmıyorsun ki.(Aşağı bakar.)
BİHTER: Kim ki o?
BEHLÜL: Ezik Beşir.
BİHTER: Ezik mezik. Bir öttü mü yeriz nanayı. Hemen defoluyorum odandan.
BEHLÜL: Defol!

ERTESİ GÜN

FİRDEVS'İN ODASI
FİRDEVS: Ayy Peyker. Sabahın köründe seni buraya atacak kadar atraksyonlu dedikodu da ne? Senin yüzünden her zamankinden erken kalktım. Kırışıyorum sonra kızım.
PEYKER: Ay maymağğdıır neler duydum dün bir bilsen, hiç böyle neden geldin demezdin.
FİRDEVS: Noldu ayol? Çabuk söyle de sonra devam edeyim uykuma.
PEYKER: Bizim Hilmi mahlukatı var ya?
FİRDEVS : Eeee?
PEYKER: O. (Susar)
FİRDEVS: Evet?
PEYKER: Bir kadını.(Susar) Ay çok eğleniyorum.
FİRDEVS: Çabuk söyle saçını başını yolucam kızım.
PEYKER: Bir güzel hamile bırakmış.
FİRDEVS (Şoktadır. Kalakalmıştır.)
PEYKER : Oh rahatladım. Benim spa randevum var. Ben kaçar. Haydi sana iyi uykular mağdırcığım.
(Firdevs'i öper, hooop diye olay anından uzaklaşır.)
FİRDEVS: Uyu bakalım şimdi Firdo.
(Peyker'in Hilmi'nin birini hamile bıraktığını öğrendiğini duyan Firdevs uyuyamayacağını anlar.)
FİRDEVS : Ay hemen Matmazel'le dedikodu yapmalıyım. Bir odasına gideyim.)

MATMAZEL'İN ODASI

MATMAZEL : Beşir ne var kuzum sabah sabah. Hani hikayedeki görevim asillik sergilemek olmasa playlistimdeki küfürleri dizip rahatlıycam da rolüm el vermiyor.
BEŞİR: Şappur şuppur Matmazel. Şappur şuppur.
MATMAZEL : Neler diyorsun Beşir?
BEŞİR: Onlar tatlı ben acı.
MATMAZEL: Ay fenalık geldi. Uzatmadan söyle.
BEŞİR: Dün gece Behlül bey ile bir dişiyi içli dışlı bir vaziyette Behlül beyin balkonunda gördüm.
MATMAZEL : Ay sahi mi. Neler yapıyorlardı.( Toparlamaya çalışarak.) İnsanları mı dikizliyorsun sen Beşir? Hiç yakıştıramadım çok ayıp.
BEŞİR: (Cebinden peçete çıkarır. Matmazel'e uzatır) Buyrun.
(Matmazel anlamadan bakar.)
BEŞİR: Ağzınızın suyu akmış da.
MATMAZEL : Madam olamadım diye azdığımı mı söylemek istiyorsun.
BEŞİR: Behlül beyin balkonda fingirdeştiği kişiyi tanıdığımı söylüyorum.
MATMAZEL : Magazin dergilerinden falandır. Adam ünlü çocuğum. Cemile'yi Nesrin'i tavlayacak değil ya. Bulmuştur bir çırpı bacaklı manken falan. Oradan tanıyorsun.
BEŞİR: Hayır hayır buradan tanıyorum.
MATMAZEL: Şuradan mı? (Koridor tarafını gösterir.)
BEŞİR: Yok yok şuradan (Tavanı işaret eder.)
MATMAZEL: Hee üst kattan yani? Ay çok merak ettim kim kim?
BEŞİR : Nihal!
MATMAZEL : Çüüş.

FİRDEVS (Kulağı kapıya bitişik bir şekilde Matmazel'in odasının önünde.) : Yok artık deve. Ah Bihter ah biliyorum Nihal değil, sensin. Bi şeyine sahip çıkamadın. Ben şimdi bu işi kökünden çözecem.
(Beşir'in odadan çıkacağını anlayan Firdevs koştura koştura koridordan uzaklaştı.)

BÖLÜM SONU

Son düzenleme:
gene çok gzel fırdevs-matmazel diyalogları super

6. bölümü nerdee ?