ALacakaranLık Yeni Ay (TwiLLight New Moon)

ß®ΞÂkΞ®07

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2
Puanı
139
Serinin 2. kişi Wampir FiLmLerine göre Çok saçma niteLikLer taşısada bu FiLmi izLemek istiyorum...

Jacob FTW ( Her zaman kurtadamcı Oldum Wampir fiLmlerinde
)

Fragmanı ümit veriyor.Kristen'm döktürecek yine belli.Üstüne Dakota Fanning de var.Kesinlikle tırt geçemez şu halde. (Dakota'nın favori karakterim Jane'i oynuyor oluşunu saymadım bile.)Ama Jacob'a kılımdır ben.Edward'ın tırnağı olamaz.Hiçbir Quileute hiçbir Cullen'la rekabet edemez.O kadar diyorum.Volturi'ye kök söktürmüş ailedirler.Volturi diyorum.Jane gibi bir yeteneği bünyesinde barındırıyor.O derece.Niye Bella'ya işlemiyor o yetenek niyeeeeeeeeeeeah!!!Zaten serinin en kıl kitaplarındandır bu New Moon.Hiç unutmam çevirisini yarım bıraktım.Vampir kan falan istiyorum lan ben

ilk filmi büyük ses getirdi erkk oyuncusu manyk ünlü oldu ve çk gıck oldm ona inş giderm

Burada Robert Pattinson fazla ön plana çıkmıyor.Kitabında Edward'dan bahsedilen sayfalar anca 50 tane.

bilmiorm ben edward'ı severim.edvırt eeeedvırt diye ayılıp bayılanlara kılım o ayrı.Belki serinin ilk kitabında sadece vampirler oluşundan onlara kanım ısındı,belki de o aşık edward'ın bir kurt adamla boynuzlanması hoşuma gitmedi.bella kaşarsın kızım sen.sen benim manitam olcan günde 3 posta girişirdim sana...işte tam olarak bunun değilinin değili.

Aşık Adam Kızı bir başına bırakıpta ortadan kaybolmaz , Jacob^zaten BeLlaya aşıktı bunu herkes biliyor.. Jacob Bellayı koruma istedğindne başka birşey yapmıyor.. Edwardı severim ama sonuç olarak bella ölebilirdide o ormanda
Jacob sahip çıktı... bellaya burda kaşar diyemeyiz gibime geliyor.. Tabikide herkesin düşüncesi ayrıdır. Aşk zordur bella içinde aşkLa yanarken onu bulamayışı onu başka taraflarada itebilir bu çok doğal... burda ben bellayı değil karşı tarafı suçlarım😉
Jacob FTW her zaman için

Vırd vırd koca kafalı edvırd
: Şaka şaka. Güzel film aslında.

Yalnız,Edward niye gitti yazıyor.Bella Jacob'ı yemek üzereyken Edward'ın hayali ona "mutlu ol" diyor.İşte aşk bu...Bir de serinin en sıkıcı kitabıdır bu...İki yüz bilmem kaçta Alice'in yeniden ortaya çıkışıyla ne kadar mutluluk duydum anlatamam.Bella ölseymiş keşke,Edward'a da helal süt emmiş bi kız bulur ceykıb'ı birine imprint eder bu meseleyi çözerdik.Jacob bi halttan habersizken Bella umursamaz olucam şu saatten sonra kafama anca toka takıcam ayağına gidip de Jacob'a motor tamir ettirtti,her şey orada başlıyor.Yani Jacob sahip falan çıkmadı.Neyse üzülme ceykıb,seni de iyi birine imprintleriz diycem ama o da gitti salak gibi renezme'yi buldu.Malın direk bayrak taşıyanısın Isabella Marie Swan Cullen.O Cullen soyadını gram hakediosan ben de malım lan.Hakkaten bu Eclipse'te Edward'a boynuz taktıkları kısım ağlayasım geldi de okumadım kalanını.Sonra Jane'in vampir öldürttüğü dedikoduları sayesinde alıp tamamlayabildim.

Zaten daha edvırt'ı tanıycam ayağına Jacob'a sulanırken gözüm tutmamıştı bu makarna markası isimli kızı,haklı çıktım.Rosalie'ye hak vermemek elde değil.Ben Cullen olucam direk bu kızın kanını şarap diye içerdim.Edward okumuşsa bu düşüncelerimi biz senin iyiliğin için diyoruz oğlum

Hem "Ben Jacob'a aşığım ama Edward'a daha fazla aşığım" diye bişey olabilir mi? Seç lan birinden birini?Edward zaten mutlu ol diye ameliyatla kadın bile olur,Jacob'ı seçersen hiçbişey yapmayacak,Jacob da en fazla 2-3 trip atar sonra birine imprint olur kopar gider...Yani ben ikisini aynı anda idare ediim olayı kaşarlıktır da başka bir adı yoktur.

Zaten kadın gibi ki
Robert'ın o dudak rengi nerden sizce

Bu arada bir başka tespitimi de belirtmek isityorum: süper saygıdeğer yazar/çizerimiz Stephenie Meyer ablamızın cinsel hayatı çok renksiz,sönüktür bence.Bella'nın 2 adama birden vermesi,Breaking Dawn'da yapılan sevişme tasvirleri falan filan bunu gösteriyor.

Çıktı bugün

Evet hala diyorum Bella kaşar xD hatta kaşarlar toplanıp beni dövcek "ayıp lan bize bu kadar hakaret niye ediosn" falan

bu Film de yanında hatun olmadan izlenmez.
Bakalım hatun gelirse giderim yoksa gitmem amk evde netten izlerim

Biz toplu gidioduk (birinin doğrum günüydü) ekti beni şerefsizler 2012'ye gidiolar :S Tek gideceğim.